Euro 2024-Ολλανδία-Αυστρία: Μεγάλη νίκη και πρωτιά για την ομάδα του Ράλφ Ράγκνικ (vids)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου25 Ιουνίου 2024

Μπορεί να ισοφάρισε δύο φορές, όμως, στο τέλος η Ολλανδία δεν κατάφερε ούτε καν να φύγει από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Αυστρία, έχασε με 2-3 και με τέσσερις βαθμούς τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου της. Αντίθετα, το σύνολο του Ράλφ Ράγκνικ κατέκτησε την πρωτιά.

Το ματς είχε καλό ρυθμό και μόλις στο 6' οι Αυστριακοί μπήκαν μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ του Μάλεν, ο οποίος έστειλε με το πόδι την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 47' ο Χάκπο απάντησε για το 1-1, με εξαιρετικό πλασέ, αλλά στο 59' ο Σμιντ έβαλε ξανά μπροστά τους Αυστριακούς με καρφωτή κεφαλιά.

Ο Ντεπάι με σουτ από το ύψος του πέναλτι στο 75' ισοφάρισε πάλι για τους οράνιε, όμως, οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Μαρσέλ Ζάμπιτσερ με ένα υπέροχο σουτ, που κατέληξε στον ουρανό των διχτύων, στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε τη νίκη και την πρωτιά στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Φερμπρούχεν, Χεερτρούιντα, Φαν Ντάικ, Ακέ (65' φαν ντε Φεν), Ντε Φρέι, Ντεπάι, Χάκπο, Ρέιντερς (65' Βαϊνάλντουμ), Φέερμαν (35' Σίμονς), Μάλεν (72' Βέχορστ), Σχάουτεν

ΑΥΣΤΡΙΑ: Πεντς, Βέμπερ, Πος, Ζάιβαλντ, Αρναούτοβιτς (78' Γκρέγκοριτς), Πρας, Ζάμπιτσερ, Γκρίλιτς (64' Κουέρφελντ), Λιένχαρτ (62' Μπάουμγκαρντνερ), Σμιντ (90+2' Βάιμαν), Βίμερ (63' Λάιμερ)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.