Euro 2024: Ο Κλάους Γκιασούλα και το απίθανο ιστορικό του ρεκόρ

Metrosport Team19 Ιουνίου 2024

Η Αλβανία έμεινε «ζωντανή» στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Κροατία και διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Euro 2024.

Ο Κλάους Γκιασούλα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του καταπληκτικού αγώνα στο Αμβούργο, πετυχαίνοντας ένα απίθανο και ιστορικό ρεκόρ στη διοργάνωση.

Η Αλβανία προηγήθηκε νωρίς και στον δεύτερο αγώνα της στο Euro 2024, όπως και στην πρεμιέρα με την Ιταλία, δέχθηκε ξανά ανατροπή, όμως αυτή τη φορά δεν έχασε. Η Κροατία ισοφάρισε με τον Κράμαριτς το γκολ του Λάτσι σε 1-1, αλλά πρωταγωνιστής του αγώνα αποδείχθηκε ο Κλάους Γκιασούλα.

Ο 34χρονος αμυντικός της Ντάρμσταντ πέρασε ως αλλαγή από τον Σιλβίνιο στο παιχνίδι και αρχικά, άθελά του, έδωσε προβάδισμα 2-1 στην Κροατία με το αυτογκόλ που πέτυχε. Στο φινάλε του αγώνα ωστόσο, στις καθυστερήσεις, ισοφάρισε με κανονικό γκολ του το αυτογκόλ που σημείωσε διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 και δίνοντας ελπίδες πρόκρισης στην Αλβανία.

Ο Γκιασούλα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Euro που πέρασε ως αλλαγή σ’ έναν αγώνα και σκόραρε αυτογκόλ και κανονικό γκολ!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.