Euro 2024-Μπαπέ: «Θέλω να αφήσω το στίγμα μου, να γίνω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου»

Metrosport Team12 Ιουνίου 2024

Ο Κίλιαν Μπαπέ είναι το μεγάλο όνομα των Γάλλων στο Euro 2024 και προσδοκά αυτή η διοργάνωση να είναι ιδιαίτερη για εκείνον. Άλλωστε στο τελευταίο Euro απογοήτευσε και επιστρέφει με άλλα δεδομένα.

Σε συνέντευξή του στην Bild ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε για το Euro 2024 και τα όνειρά του για την ποδοσφαιρική του καριέρα: «Θέλω να αφήσω το στίγμα μου, να γίνω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου».

Το φετινό Euro είναι διαφορετικό για τον Κίλαν Μπαπέ που όσο περίεργο κι αν ακούγεται, δεν έχει σκοράρει ακόμη στην τελική φάση της διοργάνωσης. Ο ίδιος και η Εθνική ομάδα της Γαλλίας ετοιμάζονται για το Euro 2024 της Γερμανίας, κάνοντας όνειρα για την κορυφή.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην Bild ανυπομονεί να ζήσει τη φετινή διοργάνωση: «Είναι το πρώτο μου "κανονικό" Euro Cup, το 2021 διεξήχθη σε διάφορες χώρες, οπότε δεν ήταν το ίδιο, ήταν παράξενο. Τώρα θέλω να αφήσω το στίγμα μου σε αυτό».

Για την «τρικολόρ» και τους στόχους της στο Euro ο Μπαπέ επισήμανε: «Είμαστε πολύ πεινασμένοι, αλλά το αντιμετωπίζουμε επίσης με ταπεινότητα», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη Χρυσή Μπάλα που αποτελεί προσωπικό του στόχο:

«Η Χρυσή Μπάλα συνεχίζει να είναι ο στόχος μου, από την παιδική μου ηλικία θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, θέλω να συνεχίσω να προοδεύω αλλά χωρίς ποτέ να χάνω την ευχαρίστηση του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.