Euro 2024: Μπάχαλο η Ουκρανία, έδιωξαν τον Ρεμπρόφ οι παίκτες του!

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Χαμός επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής ομάδας της Ουκρανίας, καθώς οι διεθνείς έδιωξαν τον προπονητή τους, Σεργκέι Ρεμπρόφ, από τα αποδυτήρια μετά τη βαριά ήττα από τη Ρουμανία!

Η εικόνα της Ουκρανίας στον αγώνα της πρεμιέρας ήταν αποκαρδιωτική και η Ρουμανία κέρδισε κατά κράτος με 3-0. Το αποτέλεσμα αυτό προκάλεσε αντιδράσεις οι οποίες επηρέασαν έντονα και τα αποδυτήρια της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Bild μετά το 3-0 της Ρουμανίας, οι ποδοσφαιριστές της Ουκρανίας έδιωξαν (!) τον προπονητή τους, Σεργκέι Ρεμπρόφ, από τα αποδυτήριά τους, προκειμένου να συζητήσουν μεταξύ τους και να αναλύσουν τους λόγους της βαριάς ήττας.

Μάλιστα ο Ρουσλάν Μαλινόβσκι επιβεβαίωσε τη συνάντηση, αλλά δε σχολίασε το παραμικρό για τον Ρεμπρόφ:

«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως έγινε μία… έντονη συνάντηση. Αυτά που ειπώθηκαν θα μείνουν στα αποδυτήρια. Ο καθένας θα σκεφτεί και θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες, όπως ο Γιαρμολένκο που παίζει για 4η φορά σε Euro, οι οποίοι μπορούν να συμβουλέψουν τους νεότερους».

Από πλευράς του ο Σεργκέι Ρεμπρόφ υπενθυμίζεται πως μετά τον αγώνα είχε πει για το βαρύ 3-0 από τη Ρουμανία: «Είμαστε ένας δυνατός λαός, που υπερασπίζεται τη χώρα μας, αλλά οι παίκτες δεν το έδειξαν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.