Euro 2024: «Μίλα τώρα, μίλα…» απάντησε ο Γιαμάλ στον Ραμπιό!

Metrosport Team10 Ιουλίου 2024

Ο Λαμίν Γιαμάλ έγραψε ιστορία καθώς είναι πλέον ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του Euro (ακόμα και ο Πελέ σε μεγαλύτερη ηλικία είχε σκοράρει σε Παγκόσμιο Κύπελλο).

Ο 16χρονος εξτρέμ της Ισπανίας απάντησε στον Αντριάν Ραμπιό που είχε αμφισβητήσει την εμπειρία του σε δύσκολα παιχνίδια όπως ένας ημιτελικός Euro…

Ήταν εξαιρετικός σ’ ακόμη έναν αγώνα της φετινής, πρώτης του, διοργάνωσης. Έξι συμμετοχές, τρεις ασίστ, ένα γκολ και μάλιστα ουσιαστικό και συνάμα ιστορικό.

Πανηγυρίζοντας τη μεγάλη επιτυχία της Ισπανίας με την πρόκριση στον 5ο τελικό της ιστορίας της, ο Λαμίν Γιαμάλ δεν… άφησε να πέσει κάτω η τοποθέτηση του Αντριάν Ραμπιό για τον ίδιο, πριν τον μεταξύ τους αγώνα.

Αρχικά ο 16χρονος εξτρέμ απάντησε στον Γάλλο με ένα story στο Ιnstagram και έπειτα με τα όσα έκανε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό, αλλά παράλληλα... εξέθεσε τον 29χρονο Γάλλο μέσο με μια φοβερή ντρίμπλα.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης ο Λαμίν Γιαμάλ κοίταξε την κάμερα και είπε χαρακτηριστικά: «Μίλα τώρα, μίλα», μήνυμα με προφανή αποδέκτη τον Αντριάν Ραμπιό…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.