Euro 2024: Η Γαλλία πήρε στα σημεία την πρόκριση από το Βέλγιο

Metrosport Team01 Ιουλίου 2024

Η Γαλλία κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Βελγίου και χάρη στο αυτογκόλ του Βερτόνχεν στο 85ο λεπτό πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2024. Οι "τρικολόρ" θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Πορτογαλία - Σλοβενία.

Η ομάδα Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά στα σημεία ήταν καλύτερη από τους Βέλγους, παίρνοντας το "εισιτήριο" για τους "8" του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από το ζευγάρι Πορτογαλία - Σλοβενία.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν στο μυαλό τους πρώτα την άμυνα, με αποτέλεσμα να μείνουν σε ρηχά νερά στην επίθεση, χωρίς να υπάρχει μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο.

Οι "τρικολόρ" προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία των Βέλγων, έχοντας 9 τελικές, αλλά καμία εκ αυτών δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Καστέλς. Αντίθετα, η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο είχε μόλις μια τελική.

Στο δεύτερο μέρος η Γαλλία μπήκε πιο δυναμικά, οι Βέλγοι είχαν καλύτερη παρουσία, σε σχέση με το πρώτο μέρος, αλλά τελικά οι Γάλλοι ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν στο τέλος χάρη στο αυτογκόλ του Βερτόνχεν στο 85', μετά από γύρισμα του Κολό Μουανί.

Γαλλία: Μενιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Ερναντές, Καντέ, Τσουαμενί, Ραμπιό, Γκριεζμάν, Τουράμ (62' Μουανί), Εμπαπέ.

Βέλγιο: Καστέλς, Καστάνιε (88' Ντε Κετελάρε), Φαές, Βερτόνχεν, Τεάτ, Ονανά, Οπέντα (63' Μανγκαλά), Ντοκού, Ντε Μπρόινε, Καράσκο (88' Λουκεμπάκιο), Λουκακού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.