Euro 2024-Γερμανία-Σκωτία: Με πεντάρα μπήκαν οι οικοδεσπότες στην διοργάνωση (vids)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου15 Ιουνίου 2024

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η οικοδέσποινα Γερμανία το ταξίδι της στο φετινό Euro. Στην πρεμιέρα επικράτησε της Σκωτίας με 5-1, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 3-0.

Ο Φλόριαν Βιρτς πέτυχε το 1-0 μόλις στο 10ο λεπτό, με τον τρομερό Τζαμάλ Μουσιάλα να γράφει το 2-0 εννέα λεπτά αργότερα. Ο Χάβερτς στο 45+1' από το σημείο του πέναλτι, που δόθηκε μετά από εξέταση του VAR, πέτυχε το 3-0, με τον Σκωτσέζους σε αυτή την φάση να μένουν με δέκα παίκτες.

Ο Φίλκρουγκ με δυνατό σουτ στο 68' ανέβασε περαιτέρω τον δείκτη του σκορ, ενώ ο Ρίντιγκερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-1. Ο Εμρέ Τζαν στο 90+3' με φοβερό σουτ εκτός περιοχής έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γερμανία: Νόιερ, Κίμιχ, Ρίντιγκερ, Τα, Μίτελσταντ, Κρόος (80' Τζαν), Άντριχ (46' Γκρος), Μουσιάλα (74' Μίλερ), Γκιντογκάν, Βιρτς (63' Σανέ), Χάβερτς (63' Φίλκρουγκ)

Σκωτία: Γκαν, Ράλστον, Ρόμπερτσον, Μακτόμινεϊ, Τίερνι, Μαγκίν (67' Μακλίν), Μαγκρέγκορ (67' Γκίλμουρ), Άνταμς (46' Χάνλεϊ), Κρίστι (82' Σακλάντ), Χέντρι, Πόρτεους

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.