Euro 2024: Διψασμένοι οι Ισπανοί, πρωτοσέλιδο το δίδυμο Γιαμάλ-Νίκο Ουίλιαμς

Metrosport Team01 Ιουλίου 2024

Η Ισπανία από την έναρξη του Euro 2024 είναι εντυπωσιακή, σταθερή, με αξιοπιστία και ταυτότητα.

Έχει δώσει κάθε λόγο στους οπαδούς της να ονειρεύονται την κορυφή της Ευρώπης και στα πρωτοσέλιδά τους οι Ίβηρες αποθεώνουν τη «Ρόχα»…

Σε ακόμη έναν αγώνα η Ισπανία απέδειξε πως βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2024, υποτάσσοντας απόλυτα τη Γεωργία στην εντυπωσιακή ανατροπή της με 4-1. Στα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου πρωταγωνιστούν τα χαμόγελα των Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Ουίλιαμς που πραγματοποιούν καταπληκτικό τουρνουά.

Η MARCA στο πρωτοσέλιδό της σημειώνει: «Τρόμος μετά το Φεστιβάλ! Εξαιρετική εμφάνιση στην επίθεση και υπέροχο γκολ από τον Νίκο».

Η AS προχωρά ήδη στα προημιτελικά προειδοποιώντας: «Η Γερμανία έχει πρόβλημα». Όπως σημειώνει επίσης… «Η Ισπανία ξεπέρασε το αυτογκολ του Λε Νορμάντ», περιγράφει τις 35 τελικές και τα γκολ των Ισπανών, μεταφέροντας τη δήλωση του Ντε Λα Φουέντε πως «το παιχνίδι ήταν για 8-1 ή 9-1», ενώ καταλήγει «Την Παρασκευή η μονομαχία με τους οικοδεσπότες για μια θέση στα ημιτελικά».

Η Mundo Deportivo κάνει λόγο για «Ρεσιτάλ» σημειώνοντας πως «η Ρόχα θα παίξει με την Γερμανία στα προημιτελικά αφού συνέτριψε τη Γεωργία με τα γκολ των Ρόδρι, Φαμπιάν, Νίκο Ουίλιαμς και Όλμο».

Και στο πρωτοσέλιδο της SPORT ξεχωρίζουν οι δύο πρωταγωνιστές της Ρόχα, Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Ουίλιαμς. «Χορεύοντας στους προημιτελικούς» είναι ο βασικός τίτλος, ενώ η εφημερίδα συνεχίζει: «Ο Λαμίν και ο Νίκο οδηγούν την Ισπανία με δύο ασίστ και ένα γκολ κόντρα στη Γεωργία. Η ισπανική ομάδα θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Γερμανία την ερχόμενη Παρασκευή».

Τέλος η Super Deporte σημειώνει: «Η Ισπανία γκρεμίζει τον τοίχο» και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον τερματοφύλακα της Γεωργίας: «Ο Μαμανταρσβίλι φεύγει με τον καλύτερο μέσο όρο τερματοφύλακα στην ιστορία της διοργάνωσης παρά την ήττα, στην οποία υπέστη πολιορκία 35 τελικών εναντίον του».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.