Euro 2024: Daily Mail και Sky Sports έφτιαξαν… σκονάκι στον Πίκφορντ για τα πέναλτι των Ολλανδών!

Metrosport Team10 Ιουλίου 2024

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ αποκρούοντας την εκτέλεση πέναλτι του Ακάνζι συνέβαλε στην πρόκριση της Εθνικής Αγγλίας (5-3) εις βάρος των Ελβετών.

Όπως αποκαλύφθηκε είχε φτιάξει… σκονάκι με τις εκτελέσεις πέναλτι των αντιπάλων και η Daily Mail με το Sky Sports ενόψει του ημιτελικού με την Ολλανδία, έκαναν… εύκολη τη ζωή του τερματοφύλακα της Έβερτον δημιουργώντας του ακόμη ένα!

Ο ημιτελικός του Ντόρτμουντ ανάμεσα σε Αγγλία και Ολλανδία πλησιάζει και οι δύο ομάδες έχουν προβλέψει όλα τα ενδεχόμενα, όπως συνηθίζεται στη νοκ άουτ φάση.

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ είχε δημιουργήσει ένα δικό του… σκονάκι στο μπουκάλι του με τις εκτελέσεις πέναλτι της Ελβετίας και μάντεψε επιτυχώς πως ο Ακάντζι θα εκτελούσε στην αριστερή πλευρά, αποκρούοντας το πλασέ του αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα ο Πίκφορντ έχει αποκρούσει τέσσερα από τα 14 πέναλτι σε μεγάλα τουρνουά, αριθμός διπλάσιος από τον αριθμό όλων των άλλων τερματοφυλάκων της Αγγλίας που ανάμεσα στο 1990 και 2012, σύμφωνα με την Opta.

Τι θα έγραψε σήμερα το μπουκάλι του Πίκφορντ;

Ενόψει του αποψινού αγώνα τι μπορεί να έγραφε το μπουκάλι του Πίκφορντ;

Πρώτος εκτελεστής των Ολλανδών αναμένεται να είναι ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ και ο Πίκφορντ θα χρειαστεί να πέσει δεξιά και ψηλά για να αποκρούσει το σουτ του αρχηγού της Λίβερπουλ.

Ακολουθεί ο Μέμφις Ντεπάι για τον οποίο ο Πίκφορντ πιθανότατα θα χρειαστεί να μείνει ακίνητος καθώς ο Ολλανδός εκτελεί στο κέντρο!

Ο Γκάκπο είναι πιθανό να σουτάρει στα δεξιά του τέρματος, με τον Πίκφορντ να χρειάζεται να πέσει αριστερά.

Ο Γουάτ Βέγκχορστ προβλέπεται να σουτάρει στην αριστερή πλευρά του τέρματος και ο Μάλεν που πιθανώς να είναι ο 5ος εκτελεστής της Ολλανδίας εκτελεί στα δεξιά, κάτι που σημαίνει ότι ο Πίκφορντ θα πρέπει να πέσει στην αριστερή του πλευρά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.