Euro 2024: Αλβανοί οπαδοί αποδοκίμασαν την αποστολή της Σερβίας

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

Με αποδοκιμασίες έγινε δεκτή η αποστολή της Εθνικής ομάδας της Σερβίας στη Γερμανία, από Αλβανούς οπαδούς ενόψει του Euro 2024.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο, κάτι το οποίο έχει διαφανεί και κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Ένταση υπήρξε στη Γερμανία κατά την άφιξη της αποστολής της Εθνικής ομάδας της Σερβίας ενόψει του Euro 2024. Αλβανοί οπαδοί που βρίσκονταν έξω από το ξενοδοχείο που διαμένουν οι Σέρβοι, αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, τραγουδούσαν συνθήματα και σχημάτιζαν το σύμβολο του αλβανικού αετού.

Όπως αποκάλυψε η Bild στο σημείο υπήρχαν και οπαδοί των «Πλάβι», όπως όμως και ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία απέτρεψε να προκύψει μεγαλύτερη ένταση και να ξεφύγει η κατάσταση. Υπενθυμίζεται πως στον 3ο Όμιλο πέραν των Σέρβων συμμετέχουν Σλοβενία, Δανία και Αγγλία.

Εκείνο που προκαλεί προβληματισμό, αλλά συνάμα είναι και αντικείμενο το οποίο διαχειρίζονται οι αρχές, είναι το γεγονός πως στην περιοχή της κοιλάδας του Ρουρ θα βρεθούν αυτές τις ημέρες κοντά στους 10.000 Σέρβους και 50.000 Αλβανούς για το ματς της πρεμιέρας με την Ιταλία στο Ντόρτμουντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.