Έτσι θα παραταχθεί η Στεάουα στην Τούμπα

Κώστας Πετρωτός02 Οκτωβρίου 2024

Η Στεάουα έρχεται «φρέσκια» στην Τούμπα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με δεδομένο ότι στο προηγούμενο παιχνίδι της, κόντρα στη Σέπσι (νίκη με 1-0) ξεκούρασε συνολικά εννιά παίκτες.

Με εξαίρεση τον βασικό κεντρικό αμυντικό, Ενγκεζάνα, ο οποίος έχει υποστεί θλάση, όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι για τον Ηλία Χαραλάμπους. 

Ο Κύπριος κόουτς αναμένεται να επιλέξει το 4-2-3-1, με τον Ταρνοβάνου κάτω από τα δοκάρια, στα δεξιά της άμυνας θα πάρει θέση ο πολύπειρος Κρέτου, στα αριστερά ο Μαυροβούνιος, Ραντούνοβιτς, ενώ στο κέντρο των μετόπισθεν θα αγωνιστεί ο Μιχάι Ποπέσκου, έχοντας δίπλα του τον Ντάβα. 

Το δίδυμο των χαφ θα απαρτίζουν οι Λιξάντρου και Σουτ και την τριπλέτα μεσοεπιθετικά, ο εξαιρετικός Ολάρου (10 γκολ και τρεις ασίστ σε 15 παιχνίδια), με τους Μπαλούτσα (δεξιά) και Τανάσε (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης θα προτιμηθεί ο Μπιρλιγκέα αντί του Νταβίντ Μικουλέσκου.

Η πιθανή ενδεκάδα της Στεάουα: Ταρνοβάνου - Κρέτου, Ντάβα, Ποπέσκου, Ραντούνοβιτς - Σουτ, Λιξάντρου - Μπαλούτσα, Ολάρου, Τανάσε - Μπιρλιγκέα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.