SL: Ο Άρης δεν χάνει από τη Λαμία στο «Κλ.Βικελίδης»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2024

Ο Άρης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' μετά την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ με 0-1 αντιμετωπίζοντας τη Λαμία, σε ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων το οποίο φαίνεται πως ταιριάζει ιδανικά στον Λορέν Μορόν, καθώς ο Ισπανός στράικερ έχει βρει 4 φορές δίχτυα απέναντι στη σημερινή αντίπαλο των ''κιτρινόμαυρων''.

Την τρίτη της ισοπαλία στην έδρα του Άρη σε σύνολο επτά αναμετρήσεων πήρε η Λαμία στο περσινό παιχνίδι τους για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Όλες οι ισοπαλίες είναι με διαφορετικά σκορ, αφού η πρώτη ήταν με 1-1, η δεύτερη με 0-0 και η τελευταία με 2-2.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια τους – ανεξάρτητα έδρας – σκοράρουν και οι δύο, κάτι που είναι αντίθετο με τις “συνήθειες” τους, αφού στα προηγούμενα επτά από τα έντεκα υπήρχε μόνο μια ομάδα που σημείωσε γκολ.

Ο Λορέν Μορόν έχει φτάσει ήδη τα τέσσερα τέρματα με αντίπαλο την Λαμία στις αναμετρήσεις και στις δύο έδρες. Στα τρία είναι ο Λουίς Πάλμα και ο Γιακούμπ Μπράμπετς.

Η νίκη του Άρη με 5-0 στις 8 Νοεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη είναι η ευρύτερη που έχει με αντίπαλο τη Λαμία, ενώ οι δύο από τις τρεις νίκες του είναι με 3-1.

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στις 30 Αυγούστου 1995 στην έδρα της Λαμίας για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Άρη να επικρατεί με 1-0 χάρη στο γκολ του Νίκου Τσιαντάκη. Εκείνη τη σεζόν η ομάδα τη Φθιώτιδας αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική.

ΑΡΗΣ – ΛΑΜΙΑ

7 ΑΓΩΝΕΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

- ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 15-5

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.