Έτοιμη να επιστρέψει με νέα πρόταση για Κωνσταντέλια η Σάλτσμπουργκ

Metrosport Team30 Μαΐου 2024

Η πρόταση της Σάλτσμπουργκ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια απορρίφθηκε από τον ΠΑΟΚ ως πρόταση που βρίσκεται μακριά από τα «θέλω» του Δικεφάλου.

Η αυστριακή ομάδα είναι έτοιμη να επιστρέψει με νέα πρόταση πιέζοντας για το «ναι».

Θα μπορούσε κανείς να το πει και αναμενόμενο, καθώς ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, έκλεισε εντυπωσιακά μία σούπερ σεζόν με τον ΠΑΟΚ, όντας από τους πλέον καθοριστικούς παίκτες του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ για την κατάκτηση του τίτλου. Οι κρούσεις για τον Euro-Ντέλια έχουν αρχίσει ξανά από εκεί που σταμάτησαν: με νέα πρόταση της Σάλτσμπουργκ, την ώρα που στην Ιταλία γράφουν και για ενδιαφέρον της Μίλαν, της Μπράιτον και της Γουέστ Χαμ.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει ήδη αρχίσει να αγωνιά αν η απόλαυση Ντέλιας μείνει στα δύο χρόνια και τον στερηθεί πριν τον δει καν να παίζει προκριματικά και γιατί όχι και στο league stage του Champions League.

Η αλήθεια είναι ότι η Σάλτσμπουργκ δείχνει μεγάλη διάθεση να επιμείνει και να πιέσει τον ΠΑΟΚ να πει το «ναι» νωρίς νωρίς και να αποκτήσει τον Βολιώτη μεσοεπιθετικό. Έκανε πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, συν δύο με τη μορφή μπόνους και μαζί προσφέρει και 18% μεταπώλησης στον ΠΑΟΚ, ενώ δίνει στον νεαρό άσο συνολικά δέκα εκατομμύρια ευρώ με την μορφή μπόνους για πενταετές συμβόλαιο.

Ο ΠΑΟΚ χθες το απόγευμα (29/5) έλεγε ότι «η πρόταση δεν καλύπτει τα θέλω μας», αλλά από την στιγμή που παλιότερα διέρρεε ότι ο Ντέλιας κοστολογείται 20 εκατομμύρια ευρώ και η Σάλτσμπουργκ πιέζει και είναι έτοιμη να επανέλθει, οι πιθανότητες να έρθει η πρόταση που θα φέρει το «ναι» του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη, μόνο αμελητέες δεν είναι.

Οι ώρες που διανύουμε είναι γεμάτες αγωνία και το μόνο βέβαιο είναι η επιθυμία των οπαδών του ΠΑΟΚ να δούνε τον Ντέλια και στα προκριματικά του Champions League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.