Έτοιμη και με πλάνο η αστυνομία του Σπλιτ

Κώστας Πετρωτός10 Αυγούστου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΠΛΙΤ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΛΙΑΝΟΣ

Η αστυνομία της Κροατίας είναι επί ποδός μετά τα τραγικά γεγονότα στην Αθήνα. Μία είδηση που συζητιέται έντονα σε όλη την Κροατία, έχοντας θορυβήσει τους πάντες. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που το ματς Χάιντουκ-ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα οποία αναμένεται να αυξηθούν το απόγευμα και λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.  

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής για θέματα ασφαλείας που αφορούν τη διεξαγωγή αγώνων, Πάσκο Ουγκρίν: 

«Στο Σπλιτ όλα προχωρούν βάσει σχεδίου και αυτό ισχύει τόσο για την χθεσινή άφιξη της ομάδας όσο και για την επίσκεψη της αποστολής στο Πόλιουντ σήμερα το πρωί. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι έφτασαν επίσης χωρίς καμία ταλαιπωρία. Όλα προχωρούν εξαιρετικά. Είναι αγώνας υψηλού κινδύνου αγώνα και γι' αυτό αξιολογούμε κάθε πιθανότητα. Μία από τις πιθανότητες είναι η άφιξη φιλοξενούμενων οπαδών. Κατά συνέπεια, έχουμε εκπονήσει ειδικό πλάνο». 

Σύμφωνα με τον Πάσκο Ουγκρίν, μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί ούτε ένα περιστατικό που να σχετίζεται με θέματα ασφαλείας, παρ΄όλα αυτά παραμένουν επί ποδός. Πριν τον αγώνα θα υπάρχει αυξημένη παρουσία εξειδικευμένων αστυνομικών σε διάφορα σποτ που θα παρακολουθούν την περιοχή της πόλης. 

Όσο για το κλίμα στο Σπλιτ; Μία πόλη που ζει και αναπνέει για την Χάιντουκ, μία πόλη που κινείται στο ρυθμό τουριστών από κάθε γωνιά της γης, ειδικά σε αυτήν την high season εποχή της. Το βράδυ όμως, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πόλιουντ. Μιλώντας αρκετά με τους ντόπιους, όλοι είχαν προμηθευτεί το εισιτήριό τους. Στο γήπεδο δεν θα πέφτει... καρφίτσα για τον Μάρκο Λιβάγια (σ.σ. που είναι με διαφορά ο αγαπημένος των φίλων της ομάδας) και την παρέα του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.