Ετοίμαζαν την Τούμπα για φιέστα χωρίς να ανάψουν προβολείς!

Κώστας Πετρωτός21 Μαΐου 2024

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε όλα τα επίπεδα, αρίστευσε στην προετοιμασία για το clasico με τον Αρη και την αποστολή να κατακτήσει τη νίκη που θα της έδινε το τρόπαιο του πρωταθλητή, τον πιο μάγκικο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του εμφανίστηκαν πνευματικά πανέτοιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι να «χτυπήσουν» τον Αρη και να πάρουν το τρόπαιο μέσα στο σπίτι του, αντέχοντας, χωρίς να χάσουν το μυαλό τους, ακόμη και τα τραγικά σφυρίγματα του Ισραηλινού διαιτητή που ήταν κάκιστος στον πειθαρχικό έλεγχο. Δεν ήταν, όμως, μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και η φιέστα αμέσως μετά που η προετοιμασία του ΠΑΟΚ άγγιξε το άριστα.

Η εξέδρα στήθηκε το Σάββατο, μία μέρα πριν το ματς, από το μεσημέρι, χωρίς κανείς εκτός ΠΑΕ να πάρει χαμπάρι και χωρίς να διαρρεύσει καμία φωτογραφία που θα δημιουργούσε ακόμη μεγαλύτερο φανατισμό στην πλευρά του κόσμου του Αρη και θα αποτελούσε λόγο για πολύ έντονη καζούρα αν χανόταν ο τίτλος. Για να καταφέρουν να κρατήσουν όλη την διαδικασία προετοιμασίας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τα συνεργεία των εταιριών με τις οποίες συνεργάστηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δούλεψαν ακόμη και όταν σκοτείνιασε, χωρίς να ανάψουν οι προβολείς του γηπέδου, για να μην δοθεί κανένα σημάδι ότι ο Δικέφαλος κάτι ετοίμαζε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχαν σε συγκεκριμένα σημεία της εξέδρας, εκτοξευτήρες για τα βεγγαλικά που δημιούργησαν την ωραία ατμόσφαιρα κατά την απονομή, ωστόσο, εκείνοι που βρίσκονταν στην θύρα 7 δεν χρησιμοποιήθηκαν για λόγους ασφαλείας, καθώς υπήρχε πολύς κόσμος εντός αγωνιστικού χώρου. Φυσικά, ο κόσμος πήρε σουβενίρ κομμάτια από τα δίχτυα, ορισμένοι και κομμάτια από καρεκλάκια, ενώ από τους υπερβολικούς πανηγυρισμούς, θα χρειαστούν επιδιόρθωση και οι εστίες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.