Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: «Κύμα» αποχωρήσεων - Συστάθηκε σε ΠΑΕ

Δημήτρης Καλαϊτζής14 Ιουλίου 2024

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 17 ποδοσφαιριστές έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ο οποίος φέτος θα αγωνίζεται στη Super League 2. 

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Παπαδόπουλο, Πατσιογεώργο Δημήτρη, Κώστα Μηλιώτη, Χρήστο Παπαδόπουλο, Λευτέρη Ιντζόγλου, Ανέστη Μετάι, Αρμάντο Μουράτι, Δημήτρη Μελικιώτη, Γιώργο Τουλίκα, Φώτη Κουρτίδη, Θωμά Λαμπίρη, Αλέξανδρο Σεχολάρι, Κώστα Κυριακίδη, Διονύση Πατζιάλα, Αντώνη Λαφάρα, Αποστόλη Τσιομήτα και Χρήστο Καραϊσαρίδη.

Τους ευχαριστούμε θερμά για όσα πρόσφεραν στην ομάδα μας και ιδιαίτερα για το ντάμπλ που μας χάρισαν, με την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος 2ου ομίλου Γ΄Εθνικής και κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας 2023-2024! 

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή πορεία για τη συνέχεια και καλή επιτυχία σε ότι επιλέξουν!».

Συστάθηκε σε ΠΑΕ

Την Παρασκευή (12/7) το Επιμελητήριο Πιερίας έκανε γνωστή την καταχώριση στο ΓΕΜΗ της ΠΑΕ Εθνικός Προοδευτικός Σύλλογος Νέου Κεραμιδίου Πιερίας με τον διακριτικό τίτλο neo fc. Εγκρίθηκε, έτσι η σύσταση της ΠΑΕ έπειτα από ενέργειες της πενταμελούς επιτροπής (Απόστολος Kαλαϊτζίδης, Πηνελοπη Τσιαουσίδου, Πέτρος Κεραμιδάς, Αρτέμιος Χατζηπαυλίδης και Γιώργος Τσαουσίδης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.