Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Τάσος Καραγκιόζης: «Θα έρθουν και νίκες»-Νέα για Καβάλα, ΠΑΣ Γιάννινα

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2024


Ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου πήρε στην Καβάλα τον πρώτο του βαθμό ως ομάδα της Super League 2. Πλέον ακολουθεί ο σαββατιάτικος αγώνα στο Α ΔΑΚ Κατερίνης με την ΑΕΛ.

Ο τερματοφύλακας του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου Τάσος Καραγκιόζης μίλησε στο σάιτ του Εθνικού για την πορεία της ομάδας του στο Πρωτάθλημα και τη συνέχεια επισημαίνοντας: «Σημαντικός ήταν ο βαθμός στην Καβάλα σε μια δύσκολη έδρα με μια ομάδα που έχει σχεδόν ίδιους στόχους με εμάς. Θετικό είναι που η ομάδα έφυγε με τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα έρθουν και νίκες

Είστε τρείς πολύ καλοί τερματοφύλακες. Βοηθάει ο ανταγωνισμός? «Σίγουρα ο υγιής ανταγωνισμός βοηθάει στο να εξελίσσεσαι μέρα με την μέρα. Είμαστε ένα καλό γκρουπ που δουλεύουμε καθημερινά πολύ καλά με τον προπονητή τερματοφυλάκων μας τον Ευριπίδη Βακουφτσή.

Αισθάνεσαι ωραία που είσαι στο Νέο Κεραμίδι και για την επιστροφή σου στην Κατερίνη; «Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα σπίτι μου σε μια ομάδα πολύ οργανωμένη για τα δεδομένα της κατηγορίας. Υπάρχει όμορφο κλίμα και μια διοίκηση που είναι δίπλα μας. Ολα αυτά έκαναν την επιλογή μου στο να έρθω πολύ εύκολη».

Πιστεύεις ότι η ομάδα έχει τις προϋποθέσεις και το σύνολο για να παραμείνει στην κατηγορία; «Πιστεύω πως έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο το οποίο θα παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία και στο τέλος θα τα καταφέρει, είμαι πολύ αισιόδοξος».

Στα αγωνιστικά ο Σάββας Σιατραβάνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Βασίλης Μπούζας που μπήκε αρχικά στην προθέρμανση με τους συμπαίκτες του αλλά τελείωσε την προπόνηση με χαλαρό τρεξιματάκι.

Φιλικό με την Κ14 του Ατρομήτου Κατερίνης για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ15. 'Ένα παιχνίδι που έδωσε στους προπονητές των δυο ομάδων το δικαίωμα να βγάλουν τα δικά τους χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ξεκίνησε με τους: Λαζαρίδη, Κουτσιαρή, Κεραμιδά, Μανώση, Ζήδρο, Μπουζάνι, Τσελεπή, Ναβροζίδη, Κοντοκώστα, Κόντη, Παναγιωτίδη. Αγωνίστηκαν και οι: Πετρίδης, Γκόλτσιος, Ψαρράς, Ρέντι, Νικολαΐδης, Ρούμελης, Παντρής, Ντακόπουλος.


ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ

Η Καβάλα θα είναι παρούσα και στην έκθεση KAVALAEXPO με δικό της περίπτερο.

«Ελάτε να μας βρείτε στο εκθεσιακό κέντρο "Απόστολος Μαρδύρης" στην Νέα Καρβάλη αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου: Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου: 19:00 - 22:00, Σάββατο, 5 Οκτωβρίου: 10:00 - 22:00, Κυριακή, 6 Οκτωβρίου: 10:00 - 22:00, Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου: 17:00 - 22:00

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μοναδική απουσία αυτή του Μπεγκάλα ο οποίος έχει κάταγμα στα πλευρά και θα μείνει εκτός για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.