Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Σούπερ κίνηση με Μπάλλα

Metrosport Team22 Ιουλίου 2024

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Super League 2 και θέλει να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο. Γι’ αυτό και οι διοικούντες του Εθνικού έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τον 30χρονο μέσο Παναγιώτη Μπάλλα, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Με παραστάσεις και εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, ο Παναγιώτης Μπάλλας αναμένεται να δώσει πολλές βοήθειες στην μεσαία γραμμή και να συμβάλει στα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα. 

Ο 29χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ελπίδας Καρδίτσας, ωστόσο το 2008 εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ατρόμητου με τον οποίο αγωνίστηκε σε Super League, αλλά και στο Europa League. 

Το 2016 μετακόμισε στην Γερμανία και την Σόνενχοφ Γκρόσασπαχ, ενώ την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ελλάδα φορώντας την φανέλα του Πανιωνίου στη Super League. Επόμενος σταθμός της καριέρας του στην μεγάλη κατηγορία ήταν η ΑΕΛ την τριετία 2017-2020, ενώ την επόμενη σεζόν (2020-2021) αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας.

Τα επόμενα δύο χρόνια (2021-23) αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας με την οποία είχε 26 συμμετοχές και 1 γκολ στη Super League 2. 

Την περσινή σεζόν ο Μπάλλας αγωνίστηκε στο Αιγάλεω, καταγράφοντας έξι συμμετοχές. Ο Παναγιώτης Μπάλλας είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες, «μετρώντας» 31 συνολικά συμμετοχές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.