Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Προσέγγισε Μαντζάρη και Μπαλάφα

Metrosport Team19 Ιουλίου 2024

Ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Super League 2 και έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Επιμέλεια: Παύλος Κερασιώτης

Προπονητής αναλαμβάνει ο Γιώργος Κυριαζής και η ομάδα της Πιερίας είναι κοντά στην ολοκλήρωση δύο μεταγραφών. Ο λόγος για τον Γιάννη Μαντζάρη και Διονύση Μπαλάφα, οι οποίο αγωνίζονται ως τερματοφύλακες. Ο πρώτος είναι 28χρονος γκολκίπερ και έχει πλούσια παρουσία τόσο στη Γ’ Εθνική με συμμετοχές σε Θερμαϊκό Θέρμης Πανηλειακό, Πανδραμαϊκό, ΑΠΕ Λαγκαδά αλλά και στη Super League 2 με Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Διαγόρα Ρόδου, Καλαμάτα και Πλατανιά, ενώ αποτελεί προϊόν της ακαδημίας του Αρη. Ο δεύτερος είναι 21χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγες μέρες από τον Πιερικό ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ Β, Δία Δίου, Απόλλωνα Λιτοχώρου και ΑΕ Καρίτσας.

Κίνηση και για Καρακώστα

Εκτός των Μαντζάρη και Μπαλάφα, ο Εθνικός κινείται να αποκτήσει και τον 23χρονο επιθετικό Χρήστο Καρακώστα. Ο Έλληνας επιθετικός την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Καβάλα και πρόπερσι ήταν πρώτος σκόρερ του ΑΟΚ στη Γ΄ Εθνική με 14 γκολ. Πριν την Καβάλα, έπαιξε σε Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα.

Από την άλλη, όπως έχει ανακοινωθεί, δεν συνεχίζεται η συνεργασία του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Παπαδόπουλο, Πατσιογεώργο Δημήτρη, Κώστα Μηλιώτη, Χρήστο Παπαδόπουλο, Λευτέρη Ιντζόγλου, Ανέστη Μετάι, Αρμάντο Μουράτι, Δημήτρη Μελικιώτη, Γιώργο Τουλίκα, Φώτη Κουρτίδη, Θωμά Λαμπίρη, Αλέξανδρο Σεχολάρι, Κώστα Κυριακίδη, Ραφασήλ Πατζιάλα, Αντώνη Λαφάρα, Αποστόλη Τσιομήτα και Χρήστο Καραϊσαρίδη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.