Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Ολες οι μεταγραφές ενόψει Σούπερ Λιγκ 2

Χρήστος Λιάπης08 Αυγούστου 2024

Ιστορικές στιγμές για τον  Εθνικό Ν. Κεραμιδίου  καθώς θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Προκειμένου να ενισχύει το ρόστερ του απέκτησε τον 32χρονο πλάγιο επιθετικό Σάββα Σιατραβάνη από την Κοζάνη, τον 24χρονο ακραίο αμυντικό Γιώργο Μακρυδάκη από τον Τηλυκράτη, τον Μιχάλη Τσουμάνη 22 ετών σέντερ φορ από τη Λάρισα, Γιάννη Ιατρούδη 25 ετών σέντερ φορ από την Παναχαϊκή, Παναγιώτη Μπάλλα αμυντικό μέσο 31 ετών πρώην παίκτη της Καρδίτσας και του Αιγάλεω, Frédéric Miyenga Καμερουνέζο 25χρονο αμυντικό μέσο που έπαιζε στην Ερμιονίδα, Γιάννη Μαντζάρη 28 ετών τερματοφύλακα από την Θέρμη.

Aκόμη πήρε τον Γιώργο Κριμιτζά 22 ετών αμυντικό μέσο που έχει παίξει σε Κ19 Αρη, Πιερικό, Νίκη Βόλου, Αιολικό, Αριστείδη Κόκκορη 26 ετών ακραίο επιθετικό πρώην παίκτη Ηρακλή και Τηλυκράτη, Κατσαβάκη 22 ετών επιθετικό μέσο που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία “Ντίνος Κούης” και τελευταία έπαιζε στον Πιερικό, Τάσο Καραγκιόζη 27 ετών τερματοφύλακα από την Κοζάνη, Θάνο Φωκαΐδη επιθετικό μέσο που επιστρέφει και τελευταία έπαιζε στον Παναιγιάλειο, Διονύση Μπαλάφα 22 ετών τερματοφύλακα που έπαιξε στον ΠΑΟΚ Β, τον Πιερικό, την ΑΕ Καρίτσας τον Απόλλωνα Λιτοχώρου και τον Δία Δίου. 

Προπονητής ανέλαβε ο Γ. Κυριαζής, συνεργάτης του είναι ο Χρήστος Ζαρογιάννης, για τη φυσική κατάσταση: Σταύρος Βασιλόπουλος, νέος προπονητής τερματοφυλάκων: Ευριπίδης Βακουφτσής, υπεύθυνος αναλυτής ποδοσφαίρου: Κωνσταντίνος Τσακιρίδης.

Το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας θα δώσει ο Εθνικός το Σάββατο 10 Αυγούστου εντός έδρας με αντίπαλο τον Ερμή Εξοχής στις 18:30.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.