Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Με Κυριαζή στη SL2 και θέλει έδρα το ΔΑΚ Κατερίνης

Metrosport Team01 Ιουλίου 2024


 Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου προχωράει τις διαδικασίες για να γίνει ΠΑΕ και να δηλώσει συμμετοχή στη Super League 2 της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο σύλλογος της Πιερίας μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Μόρα, θα δώσει τα ηνία του στον Χρήστο Κυριαζή ως νέο προπονητή. 

Το προφίλ του Κυριαζή 

 Ο Μακεδόνας τεχνικός γεννήθηκε στις 28/02/1980 στη Θεσσαλονίκη. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε επαγγελματικά στην Α΄ Εθνική με τα χρώματα του Ηρακλή (1996-2003 και 2010-2011) και -ανάμεσα στις δύο θητείες του στον "Γηραιό"- στην Ιταλία με τις Κατάνια, Αρέτσο, Τριεστίνα και Σαλερνιτάνα. 

Έπαιξε επίσης στη Rochester Rhinos των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής, από το γυναικείο τμήμα της οποίας ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας απέκτησε ειδίκευση στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Στην επαγγελματική γυναικεία ομάδα των Rhinos o Γ. Κυριαζής εργάστηκε από το 2013 έως το 2018, τόσο ως προπονητής, όσο και ως τεχνικός διευθυντής. Ακολούθησαν δύο ακόμη γυναικείες επαγγελματικές ομάδες στην προπονητική του καριέρα, το Monroe College (2014-18) και το Rush College (2018-20), πριν αναλάβει την Εθνική Γυναικών το καλοκαίρι του 2020 ως το 2023. Η έδρα του Εθνικού Τέλος, αναφορικά με την έδρα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου αυτή αναμένεται να είναι το Α ΔΑΚ Κατερίνης, καθώς η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε επαφές με τη δημοτική αρχή προκειμένου να δίνει εκεί τους εντός έδρας αγώνες της.

ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.