Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: «Κρατάμε την αγωνιστική μας συμπεριφορά»-Καβάλα: «Ευχαριστήριο σε κόσμο και Μακεδονικό»

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024


Δεν απέφυγε την ήττα ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου από τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι ιθύνοντες της ομάδας ανέφεραν:

«Κρατάμε την αγωνιστική μας συμπεριφορά και την γενική μας εικόνα σαν ομάδα, χθες στο Καυτατζόγλειο. Αξίζαμε πολλά περισσότερα, κατά γενική ομολογία αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Όταν κερδίζεις τον σεβασμό και το χειροκρότημα των αντιπάλων και όσων παρακολουθούν ουδέτεροι την προσπάθεια σου, τότε ο».

Ανακοίνωση Εθνικού Ν. Κεραμιδίου

Η διοίκηση της ΠΑΕ NEO FC και η διοίκηση του ερασιτέχνη Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ώστε να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της λεηλασίας που υπέστησαν οι κερκίδες του γηπέδου.

«Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί που με τις ενέργειες και τις πράξεις τους δηλητηριάζουν και μικραίνουν το ποδόσφαιρο της περιοχής μας» ανέφεραν οι ιθύνοντες του συλλόγου

ΚΑΒΑΛΑ

Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα θέλει να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο που έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο του Μακεδονικού το μεσημέρι της Κυριακής για να στηρίξει τη προσπάθεια της ομάδας. «Η παθιασμένη παρουσία σας και πίστη στην ομάδα μας, μας δίνει δύναμη αλλά ταυτόχρονα μας δημιουργεί και την υποχρέωση να εμφανιστούμε πιο δυνατοί στην απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Μακεδονικού για την εξαιρετική φιλοξενία. Επιφυλασσόμαστε για την αντίστοιχη στον επαναληπτικό αγώνα του β' γύρου» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.