Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Κλιγγόπουλος: «Θα καταφέρουμε τον στόχο μας»

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024


Ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου αν και προηγήθηκε στο σκορ έχασε από την ΑΕΛ.

 Για το παιχνίδι αυτό και γι’ αυτό που έρχεται την Κυριακή στο Α ΔΑΚ με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Κλιγγόπουλος.

«Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή, προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα και αυτό βγάλαμε στο γήπεδο.

Κάναμε κάποια λάθη στα οποία μια ποιοτική ομάδα όπως η ΑΕΛ θα σε τιμωρήσει. Ξέρουμε τι κάνουμε καλά και τι δεν κάνουμε τόσο καλά. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Ακολουθεί ο αγώνας με τον Διαγόρα. Όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες. Από εμάς εξαρτάται.

Θα προετοιμαστούμε όλη τη βδομάδα για να είμαστε την Κυριακή όλοι έτοιμοι στο 100%.

Έχεις παίξει επι σειρά ετών την SL2. Θεωρείς την φετινή χρονιά απο τις δυσκολότερες; «Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Αλλά σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, το βλέπουμε κιόλας απ’ τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων».

Πιστεύεις η οργάνωση και η ποδοσφαιρική υγεία που βγάζει η ομάδα θα παίξει σημαντικό ρόλο στον στόχο της παραμονής;

«Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο η οργάνωση και υγεία της ομάδας. Δε μας λείπει τίποτα, Υπάρχει άριστη σχέση μεταξύ παικτών, διοίκησης και προπονητικού team. Το πιστεύουμε και θα καταφέρουμε τον στόχο μας».

Στο παιχνίδι με τον Διαγόρα έχει στραφεί το βλέμμα του Γιώργου Κυριαζή και των συνεργατών του, που περιμένουν την επιστροφή του Παναγιώτη Μπάλλα, του Σάββα Σιατραβάνη και του Βασίλη Μπούζα. Και οι τρείς σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα (ο τελευταίος μπήκε στην προθέρμανση αλλά μετά συνέχισε μόνος του), με το ιατρικό επιτελείο να έχει πέσει επάνω τους ώστε να προλάβουν το παιχνίδι της Κυριακής.

Οι τρείς βαθμοί στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Διαγόρα αποτελούν επιτακτική ανάγκη για την ομάδα που έχει μείνει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την δυναμική της. Ο φίλαθλος κόσμος καλείται στις κερκίδες του Α΄ΔΑΚ για ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι για να ωθήσει τους ποδοσφαιριστές προς την επιτυχία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.