Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Γιαλαμίδης: «Στόχος το πρώτο τρίποντο της χρονιάς»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2024


Δεν μπόρεσε να αποκομίσει κάτι θετικό ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου από τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Θωμάς Γιαλαμίδης για τον αγώνα του Καυτανζογλείου αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος στο σάιτ του Εθνικού επισήμανε: «Δυστυχώς για ακόμα μια φορά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι σε μια δύσκολη έδρα με μια ομάδα όμως που χτίστηκε για να πρωταγωνιστήσει. Μένουμε στην εμφάνιση και εστιάζουμε στο παιχνίδι με την Νίκη βόλου εντός έδρας. Πρόκειται για μια ομάδα που έρχεται από θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την δουλειά καθημερινά με μοναδικό στόχο το πρώτο τρίποντο της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Super League 2

Καθυστερεί η νίκη, πιστεύεις είναι θέμα εμπειρίας της κατηγορίας ή χρειάζεστε χρόνο (που όμως δε έχετε) σα νέα ομάδα; «Σίγουρα, όταν η ομάδα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να κλέψει βαθμούς και θεωρώ ότι το πετυχαίνουμε σε μεγάλο βαθμό. σε κουράζει να κερδίζεις μόνο τις εντυπώσεις και να μην παίρνεις βαθμούς.

Πιστεύω είναι καθαρά θέμα θέλησης και αυτοπεποίθησης, μια νίκη είναι το κλειδί για να μπορέσει να αλλάξει όλο αυτό»

Πόσο δύσκολη θα είναι και η παραμονή για μια νεοφώτιστη ομάδα; «Όλοι γνώριζαν ότι φέτος είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με ιστορία και κόσμο. Δε μας λείπει τίποτα στην καθημερινότητα μας. Η διοίκηση μας παρέχει όλα όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για να είναι συγκεντρωμένος στην δουλειά του. Θα κάνουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε και θεωρώ ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς μια από τις ομάδες που θα παραμείνουν στην κατηγορία».

Είσαι χαρούμενος και αισθάνεσαι δικαιωμένος για την επιλογή σου να έρθεις πέρσι τον Ιανουάριο στο Νέο Κεραμίδι; «Σίγουρα αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου και χαρούμενος επίσης διότι συνδυάστηκε με ένα πρωτάθλημα και κύπελλο στο κλείσιμο της σεζόν.

Αλλά ο κύριος λόγος ήταν ότι βρήκα μια οικογένεια όσο κλισέ και αν ακούγεται. Από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν, προπονητές, παίκτες και όλοι όσοι ήταν στην ομάδα και με έκαναν να νιώθω άνετα έτσι ώστε να μπορέσω να προσφέρω όσο μπορώ και εγώ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου επίσης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.