Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Εγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, πήρε Μιχ. Τσουμάνη, οι κάρτες διαρκείας

Χρήστος Λιάπης03 Αυγούστου 2024

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου ενόψει της συμμετοχής του στη Σούπερ Λιγκ 2.

Εγινε παρουσία του βουλευτή Ν.Δ. νομού Πιερίας Σπύρου Κουλκουδίνα, εκπροσώπων βουλευτών της περιοχής, του προέδρου της ΕΠΣ Πιερίας και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ Στέργιου Τόκα, του διοικητικού υπεύθυνου του οργανισμού Εθνικού Νέου Κεραμιδίου Στέλιου Καλαϊτζίδη, του Δ.Σ. της ΠΑΕ neo fc, των προπονητών της ακαδημίας του συλλόγου, των φιλάθλων, του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ΠΑΕ.

Ο πατήρ Ελευθέριος του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Νέου Κεραμιδίου, τέλεσε τον Αγιασμό και ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους.

Το παρόν έδωσε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων και πρώην προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Μόρας.

Το τιμ του Εθνικού

Προπονητής ανέλαβε ο Γ. Κυριαζής, συνεργάτης του είναι ο Χρήστος Ζαρογιάννης, για τη φυσική κατάσταση: Σταύρος Βασιλόπουλος, νέος προπονητής τερματοφυλάκων: Ευριπίδης Βακουφτσής, υπεύθυνος αναλυτής ποδοσφαίρου: Κωνσταντίνος Τσακιρίδης.

Κ19

Ο Δημήτρης Παυλίδης αναλαμβάνει προπονητής της Κ19 ομάδας και θα έχει στο προπονητικό του staff τον Κώστα Διαμαντόπουλο ώς υπεύθυνο φυσικής κατάστασης και τον Γιάννη Συμεωνίδη προπονητή τερματοφυλάκων. Αναλυτής ποδοσφαίρου θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσακιρίδης

Κάρτες διαρκείας

Εκδόθηκαν και θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα, οι Κάρτες Διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2024-2025.

Σε όλους τους χώρους και τις κερκίδες του Α΄ΔΑΚ, η τιμή εισόδου για τους αγώνες πρωταθλήματος όλης της ποδοσφαιρικής περιόδου θα είναι συνολικά 70 ευρώ. Εξαιρείται μόνο ο χώρος των επισήμων στο κέντρο της σκεπαστής κερκίδας, που η τιμή των Εισιτηρίων Διαρκείας είναι 200 ευρώ. Τα διαρκείας ισχύουν για τους αγώνες πρωταθλήματος SL2.

Πήρε Μιχάλη Τσουμάνη

 Ο γεννημένος στην Λάρισα, στις 9 Οκτωβρίου 2002 επιθετικός ποδοσφαιριστής (σέντερ φορ) υπέγραψε το συμβόλαιο του και ανήκει πλέον στο ρόστερ του Εθνικού.

Ο Τσουμάνης ξεκίνησε απο τον ΑΟ Σελλάνων και έπαιξε στην ΑΕΛ, τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ηρακλή.




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.