Εθνική Τανζανίας-Σαμάτα: Κινητοποιήθηκε ο υπουργός αθλητισμού για την επιστροφή του!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου09 Οκτωβρίου 2024

Ο Αλί Σαμάτα μπορεί στον ΠΑΟΚ να είναι παραγκωνισμένος, ωστόσο, στην πατρίδα του, την Τανζανία... πίνουν νερό στο όνομά του. 

Ο επιθετικός του Δικεφάλου κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, Χεμέντ Σουλεϊμάν, για το αυριανό (10/10) ματς κόντρα στη Δημοκρατία του Κονγκό για τα προκριματικά του Copa Africa.

Θυμίζουμε, ότι ήταν εκτός στα τελευταία οκτώ ματς της Εθνικής Τανζανίας, από τις 24 Ιανουαρίου και μετά, όταν είχε συμμετάσχει στη λευκή ισοπαλία με το Κονγκό για το Copa Africa. Συγκεκριμένα, έλειψε από τα παιχνίδια με Βουλγαρία, Μογγολία, Ζάμπια, Αιθιοπία και Γουινέα, το φιλικό με την Ινδονησία και τα δύο φιλικά με το Σουδάν.

Η κινητοποίηση του υπουργού αθλητισμού 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «thecitizen.co.tz», στην Τανζανία ειπώθηκαν πολλά για την απουσία του, με αρκετούς να εικάζουν ότι αποφάσισε να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, η κυβέρνηση, μέσω του υπουργού αθλητισμού, Νταμάς Ντουμπάρο, υποσχέθηκε να κάνει συνάντηση με τον φορ του ΠΑΟΚ για να συζητήσει το θέμα μαζί του.

Χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν, τελικά, έγινε αυτό το ραντεβού, ο προπονητής της Τανζανίας, Χεμέντ Σουλεϊμάν, τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του, προς ικανοποίηση των πολλών θαυμαστών του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.