Εθνική ομάδα μπάσκετ: Παρόντες και οι «19» του Σπανούλη

Metrosport Team19 Ιουνίου 2024

Απαρτία παρατηρείται στο κάλεσμα του Βασίλη Σπανούλη στους 19 διεθνείς για το προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, καθώς διαθέσιμος είναι και ο Κώστας Σλούκας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της ΕΟΚ, παρόντες στο ΣΕΦ ήταν και οι 19 διεθνείς τους οποίους κάλεσε ο προπονητής της εθνικής μπάσκετ.

Σήμερα (19/6) δόθηκε συνέχεια στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό τουρνουά. 

Παρών στο γήπεδο ήταν και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίο μίλησε, για πρώτη φορά, σε όλους τους παίκτες μαζί, θέτοντας τους βασικούς άξονες λειτουργίας της ομάδας στις λίγες διαθέσιμες μέρες που μεσολαβούν μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων.

 Στην ομάδα ενσωματώθηκαν και οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Ντίνος Μήτογλου και Τόμας Ουόκαπ και πλέον η ΕΘνική δουλεύει με όλους τους παίκτες και ετοιμάζεται σε πρώτη φάση για τα φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί. Την Παρασκευή (21/6) θα γίνει το πρώτο από αυτά στο ΣΕΦ με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, με αντίπαλο την Πολωνία, ενώ ακολουθεί το τουρνουά “AEGEAN Ακρόπολις”, με την ΕΘνική να αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο (25/6) και τις Μπαχάμες (27/6).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.