Εθνική ομάδα: Φώτης Ιωαννίδης ο... πρώτος-Η πρόβλεψη που δεν επιβεβαίωσε ο ίδιος

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ της «εποχής Ιβάν Γιοβάνοβιτς», Φώτης Ιωαννίδης, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδας, που πέτυχε δύο γκολ σε έναν αγώνα του UEFA Nations League, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ισοφάρισε την ευρύτερη νίκη του στον θεσμό (είχε νικήσει 3-0 και το 2022 την Κύπρο). 

Παράλληλα, σημείωσε και την 10η νίκη εις βάρος της Φινλανδίας (πρώτη νίκη επί των Σκανδιναβών τον Σεπτέμβριο), έμεινε αήττητο σε ακόμη μια πρεμιέρα στους ομίλους του UEFA Nations League και διατήρησε την παράδοση, που το θέλει να επικρατεί στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στη διοργάνωση.

Η πρόβλεψη Ιωαννίδη...

Επίσης, θα πρέπει να καταγραφεί ότι ο Φώτης Ιωαννίδης είχε κάνει πρόβλεψη πριν από το παιχνίδι, στην εκπομπή ΟΠΑΠ Time ότι η Εθνική θα επικρατήσει με 2-0 της Φινλανδίας και ότι θα σκοράρει. Στο δεύτερο έπεσε μέσα, ενώ στο πρώτο θα μπορούσε να είχε επιβεβαιωθεί, αλλά έβαλε και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο δεύτερο 45λεπτο, με συνέπεια να γίνει το 3-0.

Ιρλανδία-Ελλάδα: Πετάει για Δουβλίνο, ποιο είναι το πρόγραμμα

Στο μεταξύ, η «γαλανόλευκη» αναχώρησε για την Ιρλανδία σήμερα το πρωί (9/9) με το πρόγραμμα της ομάδας να περιλαμβάνει συνέντευξη τύπου και... ξεμούδιασμα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει τις τελικές δοκιμές του για το σχήμα που θα παρατάξει αύριο το βράδυ.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μασούρα ο οποίος τραυματίστηκε πριν από το προχθεσινό ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον ίδιο να παραθέτει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στις 20:45 ενώ στις 21:30 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της Εθνικής στο «Aviva Stadium».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.