Εθνική ομάδα: Έτοιμο να λάμψει το άστρο του «Ντέλια»

Γιώργος Καστάνης10 Σεπτεμβρίου 2024

Είναι ο πιο ποιοτικός νεαρός παίκτης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει την δυνατότητα να ξεσηκώνει τους φιλάθλους, ανεξάρτητα από τις οπαδικές τους προτιμήσεις, με τις επινοήσεις και κυρίως με τις ενέργειές του. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, δείχνει, πως θέλει να πρωταγωνιστήσει και με την Εθνική ομάδα.

Ήδη, έβαλε την “σφραγίδα” του στον ΠΑΟΚ την σεζόν που ολοκληρώθηκε με την συμβολή του, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δύο μόνο ενέργειές του, αρκεί να θυμηθούμε, για να παραδεχθούμε πως μπορεί να αλλάξει την ροή ενός αγώνα. Με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στα πλέι οφ, όταν έκανε “γιο γιο” τον Κίνι και έβγαλε την ασίστ στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς για το γκολ που σημείωσε.

Και κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, όταν παρότι είχε δεχθεί ένα αντικανονικό μαρκάρισμα από τον Βερστράτε λίγα λεπτά νωρίτερα, πήρε πάνω του μία προσπάθεια και με την ενέργειά του, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο γκολ με τον Τάϊσον. Ένα γκολ που έδωσε την νίκη και το Πρωτάθλημα. Δεν βάζω στην εξίσωση τα γκολ που πέτυχε.

Ο Κωνσταντέλιας τις προάλλες στο Καραϊσκάκη, κόντρα στην Φινλανδία, μπήκε και έδωσε άλλο “χρώμα” στο παιχνίδι της Εθνικής. Μία, δύο ενέργειές του, ήταν αρκετές για να ξεσηκώσουν τα πλήθη. Για να εισπράξει ο νεαρός άσος, το ζεστό χειροκρότημα από την εξέδρα. Που αποτελούνταν από αθηναίους και πειραιώτες. Όχι Θεσσαλονικείς. Αυτό από μόνο του, ως γεγονός, αποδεικνύει την μεγάλη απήχηση που έχει ο Ντέλιας στο φίλαθλο κοινό.

Οι ικανότητές του, είναι απεριόριστες. Ακόμη δεν “φανέρωσε” όλη την αξία του. Το πιο σημαντικό όμως στοιχείο που κρατάμε, είναι η όρεξη, η διάθεση, η αποφασιστικότητα που έχει ο Κωνσταντέλιας για να ξεχωρίσει. Τόσο με τον ΠΑΟΚ, εκεί όπου είναι ο Νο 1, όσο και με την Εθνική ομάδα. Εκεί, το αστέρι του, μπορεί να λάμψει τόσο στους αγώνες του Nations League. O Kωνσταντέλιας είναι ο ιδανικός πλέι μέικερ, ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά με τις επιδόσεις του. Το είχαμε αναφέρει και πρόσφατα.

Ο Κωνσταντέλιας και ο Φορτούνης είναι οι δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά σε μία θέση που αναζητούμε την ποιότητα εδώ και χρόνια. Ο άσος του ΠΑΟΚ έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Και λόγω ηλικίας, αλλά και των προοπτικών εξέλιξης.

Αυτός ο παίκτης, μπορεί και αυτή την σεζόν να αποτελέσει την βάση του ΠΑΟΚ για να δούμε και άλλες επιτυχίες, άλλες διακρίσεις. Ούτως ή άλλως είναι ταυτισμένος με νίκες, τίτλους, διακρίσεις, από μικρό παιδί. Και συνεχίζει…..

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.