Εθνική ομάδα: Χωρίς Κουρμπέλη με Αγγλία-Ποιοι οι πιθανοί αντικαταστάτες του

Γιώργος Μάντζιος14 Οκτωβρίου 2024

Στο παιχνίδι με την Ιρλανδία είχαμε 8 παίκτες στο όριο καρτών και τελικά ο ένας εξ αυτών δεν κατάφερε να την αποφύγει, κι έτσι θα απουσιάσει από το μεγάλο παιχνίδι με την Αγγλία στο ΟΑΚΑ στις 14 Νοεμβρίου.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουρμπέλη που θα δει τις προσπάθειες των συμπαικτών του από την κερκίδα. Στην θέση του ως πιθανού παρτενέρ του Μανώλη Σιώπη, την θέση διεκδικούν οι Μάνταλος και Ζαφείρης, με τον άσο της Σλάβια Πράγας να «κουμπώνει» μάλλον καλύτερα στα «θέλω» του Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι, αφού θα χρειαστούν τα τρεξίματα του.

Γυρίζουν Κουλιεράκης-Ιωαννίδης

Από την άλλη, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει τόσο η επιστροφή του Κουλιεράκη που εξέτισε την ποινή του, όσο και του Φώτη Ιωαννίδη, που αναμένεται να επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και σχήμα με 3 κεντρικούς αμυντικούς, που έχει δουλέψει (έστω και λίγο) ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός και πιθανότατα δούμε μια ενδεκάδα με: Βλαχοδήμο στο τέρμα, Κουλιεράκη, Χατζηδιάκο ή Ρέτσο, Μαυροπάνο στα στόπερ, Τσιμίκα ή Γιαννούλη, Ρότα στα άκρα, Σιώπη, Ζαφείρη ή Μάνταλο, Μπακασέτα στα χαφ και Μασούρα ή Τζόλη, Παυλίδη ή Ιωαννίδη στην επίθεση.

Πριν από έναν μήνα περίπου ο Ιβάν Γιβάνοβιτς είχε αναφερθεί στις περιπτώσεις των Φορτούνη και Κουρμπέλη.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.