Εθνική Γυναικών: Χωρίς προβλήματα ενόψει Πολωνίας

Παναγιώτα Χαλκιά20 Σεπτεμβρίου 2023

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών για τα παιχνίδια με Πολωνία (22/09) και Σερβία (26/09) στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου του UEFA Women's Nation League. 

Οι ποδοσφαιρίστριες που Αλέξανδρου Κατηκαρίδη έκαναν τακτική και δούλεψαν πάνω στα τελειώματα φάσεων. Την Πέμπτη (21/09) θα προπονηθούν στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» που θα γίνει και το παιχνίδι με την Πολωνία ενώ πριν την προπόνηση θα γίνει η επίσημη συνέντευξη τύπου της Εθνικής (19:15) και θα ακολουθήσει (στις 19:30) η media day με δηλώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστριών. 

Να θυμίσουμε ότι στην αποστολή δεν βρίσκονται η Μαρία Μήτκου και η Ιωάννα Χαμαλίδου, οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υποδέχθηκε τις διεθνείς παίκτριες χθες και τόνισε ότι: «Όπως σε κάθε συγκέντρωση, η πρώτη μέρα είναι αναγνωριστική. Οι προπονήσεις είναι αυτές που θα μας δείξουν που βρισκόμαστε, σε τι κατάσταση είναι οι παίκτριες και θα αποτελέσουν τον οδηγό για το πως θα προσαρμόσουμε το πλάνο μας. 

Συνεπώς θα είναι πιο σωστό να μιλήσουμε αναλυτικά τις επόμενες μέρες, όταν θα έχουν εξαχθεί τα σχετικά συμπεράσματα. Αυτό ωστόσο που μπορούμε να πούμε από τώρα, γιατί το διαπιστώσαμε, είναι πως για άλλη μια φορά οι διεθνείς παίκτριες έχουν έρθει με κέφι και όρεξη και δείχνουν έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την Εθνική Ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.