Εθνική Γαλλίας: Αυτά είναι τα πλάνα του Ντεσάμπ κόντρα στην Ελλάδα

Metrosport Team18 Ιουνίου 2023

Μπορεί η Γαλλία να είναι ξεκάθαρα το μεγαθήριο του ομίλου, όμως ο Γάλλος ομοσπονδιακός Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν θέλει να αφήσει κανένα παιχνίδι στη τύχη του. Για την περίπτωση της Ελλάδας, όμως, ετοιμάζει ένα... αλλαγμένο πλάνο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με σχετικό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L` Equipe», για τον επικείμενο αγώνα με την εθνική Ελλάδας (19/6, 21:45), ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, προτεραιότητα στα πλάνα του είναι να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον τερματοφύλακα Μάικ Μενιάν και τον Νταγιότ Ουπαμεκανό στο κέντρο της άμυνας, καθώς αμφότεροι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις πριν από το ματς με το Γιβραλτάρ κι έτσι ο Ντεσάμπ αποφάσισε να μην τους χρησιμοποιήσει.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως στην αυριανή αναμέτρηση, ο Ντεσάμπ θα διατηρήσει στην αρχική 11άδα τον Εντουάρντο Καμαβινγκά, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ματς με το Γιβραλτάρ, ενώ δεν αποκλείεται να προτιμήσει τους Ραντάλ Κόλο Μουανί και Ουσμάν Ντεμπελέ, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους Ολιβιέ Ζιρού και Κίνγκσλεϊ Κομάν στην επίθεση των Γάλλων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.