Εθνική: Φιλικό τεστ με Μάλτα-Ποιο κανάλι δείχνει την αναμέτρηση

Metrosport Team11 Ιουνίου 2024


Την τελευταία προπόνηση πραγματοποίησαν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας πριν το σημερινό φιλικό (19:00) με την Μάλτα στο Γκρόντιγκ της Αυστρίας (ALPHA/Novasports Prime). 

Σε σχέση με τον φιλικό αγώνα με την Γερμανία, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μπουχαλάκης και Ιωαννίδης, οι οποίοι έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα για περαιτέρω εξετάσεις.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (10/6) συμμετείχαν όλοι οι παίκτες που έχουν κληθεί στην αποστολή από τον κ. Παπαδόπουλο. 

Πρόκειται για τους Βλαχοδήμο, Τζολάκη, Μανδά, Αθανασιάδη, Μαυροπάνο, Ρέτσο, Κουλιεράκη, Χατζηδιάκο, Ρότα, Σάλιακα, Κώτσιρα, Κυριακόπουλο, Γιαννούλη, Σιώπη, Κουρμπέλη, Ντόη, Μπακασέτα, Μάνταλο, Τσιγγάρα, Μασούρα, Τζόλη, Λημνιό, Παυλίδη, Δουβίκα.

Το φιλικό απέναντι στη Μάλτα είναι το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις της στην League B του Nations League τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Παπαδόπουλος: «Το πιο σημαντικό είναι η συγκέντρωση»

Ο προπονητής της Εθνικής, Νίκος Παπαδόπουλος για το σημερινό φιλικό είπε: 

«Το πιο σημαντικό είναι η συγκέντρωση που πρέπει να έχουμε. Παίζουμε με ένα αντίπαλο που κάνει άμυνα. Πρέπει να κερδίσουμε. Πιστεύω οι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή κατάσταση και αυτό το δείχνουν». Ακόμη, πρόσθεσε: «Αυτό το γκρουπ είναι μια οικογένεια και αυτό το διέκρινα. Έχει ποιότητα η ομάδα και το έδειξε στο φιλικό με την Γερμανία. Και από τους παίκτες αλλά και την πλευρά μου υπάρχει αλληλοσεβασμός. Ήταν μια καλή συνεργασία, αυτή, των δύο εβδομάδων. Έχει μέλλον η Εθνική».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.