Εθνική Ελλάδος: Αυτοί είναι οι επτά νέοι που ψάχνουν την ευκαιρία τους

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση τη Γερμανία (07/06) και τη Μάλτα (11/06) με τον Νίκο Παπαδόπουλο να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο της «γαλανόλευκης» μετά τον Γκουστάβο Πογέτ και να φέρνει φρέσκο αέρα στην αποστολή.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει συμπεριλάβει πολλά νεαρά ταλέντα στο αεροπλάνο για Γερμανία και μετέπειτα Μάλτα, με την επιλογή τους να μην είναι τυχαία, αφού μέσα στα επόμενα δύο παιχνίδια αναμένεται να πάρουν έστω και λίγο χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να παρουσιάσουν κάποια από τα στοιχεία και την ποιότητα τους.



Κωνσταντίνος Τζολάκης

Κάτοχος του Conference League έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό. Ο 21χρονος πορτιέρε ήταν αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων, ο Νίκος Παπαδόπουλος τον ξέρει πολύ καλά και οι 15 εμφανίσεις του με 14 γκολ παθητικό και 5 clean sheets.

Χρήστος Μανδάς

Από τη στιγμή που πήγε στον ΟΦΗ, τον χειμώνα του 2023, ο Χρήστος Μανδάς είδε την καριέρα του να ανεβαίνει κατακόρυφα. Μέσα σε μία σεζόν στους Κρητικούς έπαιξε σε 28 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα και έτσι κέρδισε τη μεταγραφή του στη Λάτσιο αντί 1,3 εκατ. ευρώ. Παρότι στην αρχή ήταν τρίτος τερματοφύλακας στην ιεραρχία, προς το τέλος της χρονιάς κέρδισε τη φανέλα του βασικού και έπαιξε σε 12 παιχνίδια έχοντας απολογισμό 9 γκολ παθητικό και 6 ανέπαφες εστίες!

Ανδρέας Ντόι

Μαζί με τον Τζολάκη, αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Conference League με τον Ολυμπιακό, έχοντας συνολικά 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν έχοντας ενεργό ρόλο και στον θεσμό. Ο ίδιος επέλεξε να αγωνιστεί με το εθνόσημο της Ελλάδας και όχι με της Αλβανίας, όπου είχε συμμετοχές τόσο σε Κ21 όσο και στην Κ16.

Τάσος Δουβίκας

Επίσης ένας ποδοσφαιριστής που μετά τη μεταγραφή του στον Βόλο από τον Αστέρα Τρίπολης, είδε την πορεία του να είναι μόνιμα ανοδική. Ο Τάσος Δουβίκας κόστισε 12 εκατ. ευρώ στη Θέλτα το περασμένο καλοκαίρι και τα μετέφρασε σε 13 γκολ και 3 ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ η τελευταία κλήση του στην Εθνική Ελλάδας ήταν τον Ιούνιο του 2023 κόντρα στην Ιρλανδία ενώ τελευταία συμμετοχή τον Νοέμβριο του 2022.

Γιώργος Κυριακόπουλος

Επίσης ένας ποδοσφαιριστής που επέστρεψε στις επιλογές της Εθνικής Ελλάδας καθώς η τελευταία του φορά με το εθνόσημο, ήταν στις 20/11 του 2022 κόντρα στην Ουγγαρία. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ιταλία έχοντας 94 συμμετοχές με την Σασουόλο και μετά τα 29 παιχνίδια με τη Μόντσα φέτος, έκανε το κλαμπ να δαπανήσει σχεδόν τρία εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Χάρης Τσιγγάρας

Ο 23χρονος χαφ του ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή, καθώς το ντεμπούτο του το έκανε με τη Γαλλία τον περασμένο Νοέμβρη. Ο Χάρης Τσιγγάρας αναζητά την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική Ανδρών καθώς προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τον Δικέφαλο όπου σε 25 συμμετοχές είχε ένα γκολ και μία ασίστ.

Χρήστος Τζόλης

Μετά την εντυπωσιακή πορεία του με την Φορτούνα Ντίσελντορφ όπου είχε συνολικά 24 γκολ και 10 ασίστ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Β' κατηγορίας στη Γερμανία), ο γερμανικός σύλλογος τον αγόρασε με κανονική μεταγραφή από τη Νόριτς αντί 3,5 εκατ. ευρώ. Ο Πογιέτ τον είχε καλέσει στα τελευταία ματς αλλά χωρίς να του δώσει χρόνο συμμετοχής, κάτι που μπορεί να πάρει από τον Νίκο Παπαδόπουλο που επίσης τον γνωρίζει αρκετά καλά από την Ελπίδων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.