Εθνική Ελλάδας: Ψηλά στη λίστα της ΕΠΟ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Η ΕΠΟ αναζητεί τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου μετά το κεφάλαιο Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα μετά τον Παναθηναϊκό…

Στη σχετική λίστα της ΕΠΟ για τον νέο προπονητή της Εθνικής, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται ως επιλογή ψηλά στα «θέλω» της Ομοσπονδίας.

Το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Δεκέμβρη, δεν έχει αναλάβει κάποια ομάδα και αναμένει να επιλέξει την ιδανική για εκείνον περίπτωση.

Για την ΕΠΟ, πέραν των ικανοτήτων του, παίζει ρόλο το γεγονός πως γνωρίζει την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και είναι πρόσωπο γενικότερης αποδοχής στο φίλαθλο κοινό λόγω του χαρακτήρα του.

Το θέμα του Ομοσπονδιακού τεχνικού είναι ζήτημα το οποίο ήδη απασχολεί και αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία με την εκλογή της νέας διοίκησης της ΕΠΟ στις 22 Ιουλίου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα 2,5 χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, κατέγραψε σε 113 παιχνίδια 65 νίκες, 22 ισοπαλίες και 26 ήττες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.