Εθνική Ελλάδας: Μονόδρομος η νίκη με το Γιβραλτάρ - Αυτή είναι η πιθανή εντεκάδα

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2023

Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει με αρκετές απουσίες το Γιβραλτάρ το βράδυ της Κυριακής, με τη νίκη να είναι επιτακτική αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση η ομάδα του Γκοστάβο Πόγιετ.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ θα έχει αρκετές απουσίες στο αυριανό παιχνίδι, με τον Μπάλντοκ να είναι τραυματίας και τους  Μάνταλο, Σιώπη, Κουρμπέλη και Τσιμίκα τιμωρημένοι. Ο Ουρουγουανός τεχνικός βλέποντας τις απουσίες στο κέντρο, κάλεσε τον Αλεξανδρόπουλο ώστε να έχει μία έξτρα λύση. Αν και ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την αυριανή εντεκάδα, ωστόσο τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα στις περισσότερες θέσεις.

Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, εν απουσία του Τσιμίκα ο Γιαννούλης θα πάει στο αριστερό άκρο, δεξιά ο Ρότα ή ο Ρέτσος και κέντρο άμυνας με Μαυροπάνο - Χατζηδιάκο. Στο κέντρο οι Μπουχαλάκης και Αλεξανδρόπουλος και μπροστά τους ο Μπακασέτας. Στην επίθεση οι Μασούρας, Φούντας και Γιακουμάκης έχουν τον πρώτο λόγο για το βασικό σχήμα.

Αυτή είναι η πιθανή εντεκάδα: Βλαχοδήμος - Γιαννούλης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος με Ρότα ή Ρέτσο - Μπουχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος και Μπακασέτας - Μασούρας, Φούντας (ή Πέλκας) και Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.