Εθνική Μπάσκετ: Επιστρέφει στο PAOK Sports Arena

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά το φιλικό παιχνίδι που έδωσε τον περασμένο Ιούλιο απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο.

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) στις 24 Νοεμβρίου, ο προκριματικός αγώνας για το Ευρωμπάσκετ 2025, ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Μ. Βρετανία, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και το «PAOK Sports Arena».

Σε επίσημο παιχνίδι η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από 3 χρόνια. Από τον αγώνα της 28ης Νοεμβρίου 2021 απέναντι στην Λευκορωσία (77-67), που είχε πραγματοποιηθεί στο Nick Gallis Hall, στο Αλεξάνδρειο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τον περασμένο Ιούλιο (16/7) το «PAOK Sports Arena» ήταν γεμάτο με κόσμο που «διψούσε» να δει την Εθνική ομάδα, στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο το Πουέρτο Ρίκο (67-65), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ολυμπιακό Τουρνουά του Παρισιού.

Η Θεσσαλονίκη συνεχίζει να «διψάει» για την Εθνική Ανδρών και ο αγώνας για τα Προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025, με αντίπαλο τη Μ. Βρετανία θα πραγματοποιηθεί στο «PAOK Sports Arena» στις 24 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής, ενώ τρεις μέρες πριν, στις 21 Νοεμβρίου, θα έχει προηγηθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Μ. Βρετανία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.