Εστειλε το υπόμνημα για Μεϊτέ ο ΠΑΟΚ, κίνδυνος για τρεις αγωνιστικές

Κώστας Πετρωτός12 Οκτωβρίου 2023

Στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA, μέσω υπομνήματος που απέστειλε σήμερα, απολογήθηκε η ΠΑΕ για την συμπεριφορά του Σουαλιό Μεϊτέ στο παιχνίδι με την Άιντραχτ. Ως γνωστό, ο θηριώδης μέσος είχε αποβληθεί μαζί με τον τερματοφύλακα της γερμανικής ομάδας, Κέβιν Τραπ και τον βοηθό του Ραζβάν Λουτσέσκου, Παντελή Κωνσταντινίδη.

Η υπερασπιστική γραμμή του Δικεφάλου είχε ως στόχο να αποδείξει ότι ο 29χρονος μέσος δεν έκανε τίποτα που να δικαιολογεί τιμωρία μεγαλύτερη της μίας αγωνιστικής που ούτως ή άλλως θα είχε λόγω του ότι πήρε κόκκινη κάρτα.

Το πρόβλημα είναι το επιβαρυντικό φύλλο αγώνα που έχει συντάξει τόσο για τον άσο του ΠΑΟΚ όσο και για τον Τραπ ο Ιταλός διαιτητής, Σιμόνε Σότσα. Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για συμπεριφορά με επιθετική διάθεση προς αντιπάλους τόσο από πλευράς Μεϊτέ όσο και από πλευράς του Γερμανού τερματοφύλακα.

Ο κίνδυνος για τιμωρία τριών αγωνιστικών είναι ορατός και θα συνιστά νομική επιτυχία ο Γάλλος να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική. Η απόφαση (μαζί και για τον Παντελή Κωνσταντινίδη) είναι πιθανόν να εκδοθεί από βδομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.