ESPN: Στην λίστα του NBA, Λεσόρ και Πετρούσεφ

Metrosport Team15 Αυγούστου 2024

Σύμφωνα με ανάρτηση του ESPN, Ματίας Λεσόρ και Φίλιπ Πετρούσεφ έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες του NBA.

Στη λίστα του ESPN υπάρχουν επίσης τα ονόματα των Γκέρσον Γιαμπουσέλι, Μπρούνο Καμπόκλο, Τζος Χόκινσον, Κάρλικ Τζόουνς και Γουίλι Ερναγκόμεθ.

Οσα αναφέρει η ανάρτηση:
«Ο 28χρονος ήταν αποτελεσματικός, πετυχαίνοντας τα 2/3 σουτ που έπαιρνε στο τουρνουά. Ήταν μεστός και σκληρός στην επίθεση, όπως έδειξε με τη spin move μπροστά στον Τζρου Χόλιντεϊ στον τελικό. Οι Ορλάντο Μάτζικ, που είναι πλήρεις στα γκαρντ, αλλά πιο αδύναμοι στη front line, θα ταίριαζαν στον Λεσόρ», εξηγεί ο Κρις Χέρινγκ, για να αναδείξει στη συνέχεια γιατί ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα αποτελούσε μια πολύ καλή επιλογή για τους Ιντιάνα Πέισερς:

«Ο Πετρούσεφ, ακόμα στα 24 του χρόνια, μέτρησε μόλις 10 λεπτά στο NBA την τελευταία σεζόν πριν γίνει ανταλλαγή και αποδεσμευτεί από τους Κινγκς για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Αλλά με αυτά που έδειξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες – περίπου 10 πόντους ανά ματς σε 23 λεπτά συμμετοχής ανά έξοδο από την πεντάδα, θα άξιζε ακόμα μια ευκαιρία στο NBA, μιας και μπαίνει στην κορύφωση της καριέρας του. Μια ομάδα που δεν στηρίζεται στον ρυθμό όπως οι Ιντιάνα Πέισερς θα του ταίριαζε, αν στην Ιντιάνα αποφασίσουν ότι ο Τζέιμς Γουάιζμαν, η τρίτη επιλογή στα σέντερ, δεν είναι ο εκλεκτός τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.