Έσπασε το ρόδι ο Μακεδονικός και κοιτάει ψηλά

Δημήτρης Καλαϊτζής29 Σεπτεμβρίου 2024

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα της Super League 2 πανηγύρισε ο Μακεδονικός. Οι «πράσινοι» έκαμψαν την αντίσταση του Καμπανιακού με 1-0 στο γήπεδο της Ευκαρπίας, για τη δεύτερη αγωνιστική του Βόρειου ομίλου. 

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Παναγιωτούδης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 14΄. 

Την επόμενη αγωνιστική, το συγκρότημα του Στέλιου Μαλεζά αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ Β΄, ενώ η ομάδα της Χαλάστρας δοκιμάζεται στη Ρόδο κόντρα στον τοπικό Διαγόρα. 

Ο αγώνας: 

Η πρώτη καλή στο παιχνίδι ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Χασάνογλου να βρίσκει με ωραία κάθετη μπαλιά τον Κουιρουκίδη, ο οποίος πλάσαρε μέσα από την περιοχή και ο Γιακουμής απέκρουσε σωτήρια. 

Δύο λεπτά μετά, ήρθε και το γκολ για τον Μακεδονικό. Ο Παναγιωτούδης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιακουμή. 

Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών στο γήπεδο της Ευκαρπίας, η ομάδα του Μαλεζά έχασε μία ακόμα ευκαιρία, όταν ο Ζαφειράκης έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, έκανε τη σέντρα-σουτ και ο Γιακουμής με δυσκολία αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του. 

Οι φιλοξενούμενοι έφτασα κοντά στην ισοφάριση στο 34΄. Ο Πέττας πέρασε την κάθετη πάσα στον Κωτσόπουλο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή αλλά πιεζόμενος από τον Σαραγιώτη, πλάσαρε και ο Ταλιχμανίδης έδιωξε την μπάλα με τα πόδια.  

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 54΄ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, με τον Ν. Καθάριο να κάνει το σουτ και τον Ταλιχμανίδη να αποκρούει. 

Δέκα λεπτά μετά, η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία. Αρχικά, ο Κωτσόπουλος έπιασε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ο Ταλιχμανίδης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Φροσύνης δεν βρήκε στόχο. 

Στο 73΄ οι γηπεοδύχοι ζήτησαν πέναλτι, για ανατροπή του Χασάνογλου μέσα στην περιοχή από τον Κολλαρά, όμως ο διαιτητής που ήταν κοντά στην φάση, έδειξε συνέχεια στο ματς.

Στο 86΄ ο Καμπανιακός απείλησε ξανά, με το σουτ του Καθάριου να βρίσκει στον Διαμαντόπουλο και να περνάει έξω. 

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Χασάνογλου, Τσουκάνης, Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Ραμίρεζ (86’ Παντεκίδης), Σιχαρουλασβίλι (70’ Γιακουμάκης), Κουιρουκίδης, Ζαφειράκης (54’ λ.τρ. Χάσεκ). 

Καμπανιακός (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Ντουμάνης, Κολλαράς, Παπαστεριανός (81’ Διαμαντόπουλος), Σέχου, Σαρβανίδης (74’ Παπακωνσταντίνου), Γαρύφαλλος (46’ Ν. Καθάριος), Εππας, Κωτσόπουλος, Πέττας, Φροσύνης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.