«Έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού Β' - Στο +4 η Athens Kallithea

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2024

Με πρωταγωνιστή τον Ντεμέτριους η Athens Kallithea επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού στο Ρέντη για την 13η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 σπάζοντας το αήττητο 10 παιχνιδιών που είχε η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης από την αρχή και άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό με σουτ εκτός περιοχής του Ντεμέτριους ενώ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους έξι λεπρά αργότερα. Ο ίδιος παίκτης στο 73' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Σο 86΄ο Ολυμπιακός μείωσε με πλασέ του Αργυρίου. 

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και η Athens Kallithea πανηγύρισε τη νίκη και παράλληλα, αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της στο +4.

Οι συνθέσεις της αναμέτρησης

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Ανδρούτσος (81′ Σγουρός), Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Παπακανέλλος (72′ Κωστούλας), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κατσουλίδης (78′ Μαρίνος), Κεϊτά (72′ Φατιγκά), Μουζακίτης (78′ Σαπουντζής), Αργυρίου.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μεχίας, Μαρόττα, Μανθάτης (71′ Τσιβελεκίδης), Μπουλούλης, Ματίγια, Νταμιάν Σίλβα, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Ντεμέτριους (88′ Ρομαό), Λουκίνας (71′ Βασιλόγιαννης).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.