«Έσκισε» στην Τουρκία το Γαλατά-ΠΑΟΚ, το είδαν ένας στους δύο τηλεθεατές!

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

Ήταν μεγάλο παιχνίδι, το πρώτο ευρωπαϊκό της σεζόν και για τις δύο ομάδες. Δύο ομάδες πρωταθλήτριες στις χώρες τους, σε Τουρκία και Ελλάδα. Το Γαλατάσαραϊ-ΠΑΟΚ «έσκισε» στην τηλεθέαση της τουρκικής τηλεόρασης. Σύμφωνα με τις μετρήσεις στη γειτονική χώρα, ένας στους δύο τηλεθεατές παρακολούθησε τη σπουδαία αναμέτρηση!

Μεγάλες ομάδες, σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, απίστευτη «δίψα», ευρωπαϊκή αίγλη και σε κάθε περίπτωση ένα παιχνίδι ανάμεσα σε τουρκική και ελληνική ομάδα…

Η οπαδική βάση της «Τσιμ Μπομ» απαριθμεί εκατομμύρια ανθρώπους, η αντίστοιχη του ΠΑΟΚ είναι αναλογικά εξίσου μεγάλη και όπως είναι λογικό η αναμέτρηση των δύο ομάδων είχε τεράστια απήχηση.

Πέραν του γεγονότος πως το Αλί Σαμί Γεν ήταν γεμάτο για το πρώτο παιχνίδι της League Phase του Europa League, ο αγώνας Γαλατάσαραϊ-ΠΑΟΚ ήταν το τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο κέρδισε κατά κράτος τη μάχη στην τουρκική τηλεόραση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από τη μέτρηση της τηλεθέασης στη γειτονική χώρα, σχεδόν ένας στους δύο τούρκους τηλεθεατές παρακολούθησαν το αγώνα στο TRT!

Συγκεκριμένα το Γαλατάσαραϊ-ΠΑΟΚ βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης με 48,26% κερδίζοντας κατά κράτος οποιοδήποτε άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα της τουρκικής τηλεόρασης.

Δεύτερο και με πολύ μεγάλη ποσοστιαία διαφορά τηλεθέασης, βρέθηκε το τουρκικό MasterChef με 9,66%.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.