ΕΡΤ: Πώς διαμορφώνεται το νέο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα

Metrosport Team12 Αυγούστου 2024

Με ανανεωμένο το ψυχαγωγικό της πρόγραμμα επιστρέφει, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η ΕΡΤ, με «καυτά» πρόσωπα να έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τη δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ενημερωτικό μαγκαζίνο «Συνδέσεις» θα επιστρέψουν κανονικά η Χριστίνα Βίδου και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος, ενώ αμέσως μετά θα τους διαδέχονται με την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» όπου θα διαρκεί τρεις ώρε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

Τα μεσημέρια, το hot δίδυμο με Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος θα υποδέχεται στο «Στούντιο 4» καλεσμένους, ενώ η ζώνη θα συμπληρώνεται κι από τον σεφ Ανδρέα Λαγό με την «ΠΟΠ Μαγειρική», που έρχεται από τον Σεπτέμβριο μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Το «πράσινο» φως πήραν τα τηλεπαιχνίδια «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο και «Switch» με την Ευγενία Σαμαρά, ενώ τα Σαββατοκύριακα η ενημέρωση πρωταγωνιστεί ξανά με το δίδυμο των Δημήτρης Κοτταρίδη και Νίνας Κασιμάτη.

Παράλληλα, δυναμικά επιστρέφουν η Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Ιορδανίδης, που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στην παρουσίαση της εκπομπής «Μπαμπά-δες» και πλέον θα δοκιμαστεί στο ζωντανό πρόγραμμα. 

Και φυσικά, στη ζώνη του Σαββατοκύριακου συνεχίζεται η ταξιδιωτική εκπομπή «Φτάσαμε» με τον Ζερόμ Καλούτα, που θα ταξιδεύει, και με χιούμορ θα συντροφεύει τους τηλεθεατές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.