Ερμής Καραγιάννης: «Μας έκανε block, σα να μας είπε... τέλος»

Metrosport Team15 Μαΐου 2024

Φίλη του 23χρονου Ερμή Καραγιάννη που έβαλε τέλος στη ζωή του, δήλωσε πως το νεαρό μοντέλο είχε κάνει delete και block σε κάποιους φίλους του «σα να μας είπε «τέλος»» στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο Ερμής Καραγιάννης σόκαρε τους πάντες αποφασίζοντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Το μοντέλο που επιχείρησε να μπει στο GNTM αλλά «κόπηκε» στις auditions, αυτοκτόνησε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 9 Μαΐου, όπως είπε η φίλη του, Ρένια Τσακίρη.

Η φίλη του νεαρού μοντέλου αποκάλυψε στη Super Κατερίνα τις τελευταίες του στιγμές λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αυτό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Σε κάποιους φίλους του μας έκανε delete και κάποιους άλλους block στο Instagram, σαν να μας λέει: “αυτό ήταν, τέλος”. Εμάς όμως δεν πήγε ποτέ το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο.

Ναι μεν ήταν χάλια ψυχολογικά, πάντα μιλάγαμε, μου έλεγε “δεν με γεμίζει τίποτα, δεν έχει νόημα η ζωή μου, ούτε σύντροφο μπορώ να βρω”… προσπαθούσα να τον ηρεμήσω, του έλεγα ‘βρες το νόημα της ζωής σου, όλοι το έχουμε περάσει”… αλλά δεν περίμενε ποτέ κανένας μας ότι θα φτάσει στα αυτιά μας ότι ο Ερμής Καραγιάννης αυτοκτόνησε.

Παλαιότερα ο Ερμής Καραγιάννης έβλεπε σίγουρα ψυχίατρο, το τελευταίο διάστημα όχι. Δεν δούλευε, έμενε με τον πατέρα του. Για την ακρίβεια, προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Το μόνο που μας είπε ο πατέρας του είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος, ότι ένιωθε γαλήνη όταν το έκανε… οπότε “έφυγε” χαρούμενος. Και μόνο που το λέω, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.