Έριξαν «άκυρο» σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Metrosport Team31 Αυγούστου 2024

Άκυρο σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό «έριξαν» οι Σάμουελ Ζιγκό και Βιλφρίντ Ζαχά, αντίστοιχα, καθώς οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο των ελληνικών ομάδων.

Παρά την «πολιορκία» του από τον Ολυμπιακό, ο Βιλφρίντ Ζαχά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία και, συγκεκριμένα, στη Λιόν, καθώς η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε ήδη την απόκτησή του από τη Γαλατασαράι.

Μάλιστα, ο Ιβοριανός εξτρέμ αποκτήθηκε με τη μορφή του δανεισμού από τη Γαλατασαράι, υπογράφοντας συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Την ίδια ώρα, ο Σαμουέλ Ζιγκό, που ήταν ένα από τα ονόματα, που απασχόλησαν έντονα τον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στην αμυντική γραμμή,  ανακοινώθηκε από τη Λάτσιο, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ.

Η αγορά του 30χρονου κεντρικού αμυντικού άγγιξε τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι τριετής. Ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Ζιγκό, αλλά από τη στιγμή, που πήρε αρνητική απάντηση, κινήθηκε άμεσα και απέκτησε τον Ομάρ Κόλεϊ... Ο τελευταίος βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.