Έρικσον: «Σκόρερ ο Κουάισον-Μορόν όπως ο… Κούης! Σπίτι μου ο Άρης» (vid)

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Είναι γεγονός πως ο Ουλφ Έρικσον είναι ένας από τους κορυφαίους ξένους όλων των εποχών που φόρεσαν την φανέλα του Άρη. Ο Σουηδός επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στα παλιά του λημέρια, το Κλεάνθης Βικελίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ3 είπε:

«Ναι, είναι το παλιό μου σπίτι, έχω ιδιαίτερα συναισθήματα όταν είμαι εδώ. Έχω πολλές αναμνήσεις, πολλά παιχνίδια, με τον κόσμο να ουρλιάζει».

Για τον Κουάισον: «Ο Κουάισον είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Είναι ψηλός, δυνατός και πολύ γρήγορος. Έχει πετύχει πολλά γκολ, συνηθίζει να το κάνει».

  • Στο δίλλημα Έρικσον ή Κουάϊσον απάντησε τον νυν ποδοσφαιριστή του Άρη.

Για το αν βλέπει τον Άρη: «Ναι, βλέπω την ομάδα στη Σουηδία, έχω Έλληνες φίλους που βλέπουμε μαζί τον Άρη, είναι ωραία έχουμε πολύ καλή ομάδα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και σκόρερ (σ.σ. Μορόν), είναι όπως ο Ντίνος Κούης. Είναι πρώτος σκόρερ, πετυχαίνει πολλά γκολ και ο Ντίνος ήταν πολύ καλός στο σκοράρισμα».

«Όταν οι ομάδες είχαν έναν ξένο παίκτη στην ενδεκάδα τους, που έκανε όμως τη διαφορά!

Ο Ουλφ ήταν ένας από τούς καλύτερους ξένους παίκτες που πέρασαν από τον ΑΡΗ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο... Πριν λίγο μαζί με συμπαίκτες του στον ΑΡΗ, στο Καφέ VERDE, του Θόδωρου Ζελελίδη!

Ζήνδρος, Ερικσεν, Βένος, Ζελελίδης, Τζιφόπουλος, Φοιρός, Δαλκιδης, Μπιμπισίδης», έγραψε σε σημερινή ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.