Εργκίν Αταμάν: «Τρομερό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, άξιζε τη νίκη»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2024

Το εγκώμιο του ΠΑΟΚ έπλεξε ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Δικέφαλο για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού», παρά τη νίκη της ομάδας του, έδειξε δυσαρεστημένος από την απόδοση των παικτών του και υπογράμμισε, μάλιστα, πως ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη με τον τρόπο που αγωνίστηκε.

«Αρχικά, ο ΠΑΟΚ έκανε τρομερό παιχνίδι, ειδικά ο Ρέινολντς και ο Μπάρτλεϊ, είχαμε τραγικές άμυνες απέναντί τους και μας κέρδιζαν στο 1v1. Αυτό δεν είναι καλό για την άμυνά μας. Στην τελευταία περίοδο βελτιωθήκαμε, ο Ρέινολντς ήταν εκτός 4 φάουλ. Επιστρέψαμε στο ματς, μοιραστήκαμε την μπάλα, βρήκαμε ανοιχτά σουτ με τον Γκριγκόνις και επιστρέψαμε και κερδίσαμε. Είναι σημαντική νίκη γιατί ο ΠΑΟΚ άξιζε να κερδίζει με το μπάσκετ που έπαιξε, είμαστε κουρασμένοι, είναι λογικό. Κάποιοι παίκτες μας ήταν τραγικοί επιθετικά και αμυντικά ήταν κακή όλη η ομάδα. Οι 3 πόντοι κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι λίγοι για εμάς», δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.