Ερχονται οι ξένοι για τον Ηρακλή

Metrosport Team04 Αυγούστου 2023

Μέχρι την Δευτέρα θα σχηματιστεί το 90% του ρόστερ του Ηραkλή και στο στόχαστρο του είναι Ουρουγουανός, Γάλλος, Αργεντινός, Γερμανός που αγωνίζονται στην επίθεση και στα χαφ με στόχο να τον βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνει για να έχει πρωταγωνιστική πορεία στο νέο Πρωτάθλημα.

 Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα για τους 14 παραμένοντες παίκτες του Ηρακλή, τους παίκτες της Κ19 και τους αξιολογημένους που προπονήθηκαν και την προηγούμενη εβδομάδα. Θα ακολουθήσει αξιολόγηση των παικτών (Κ19 και αξιολογημένων) και με την προσθήκη των ξένων που θα αποκτηθούν, από την Δευτέρα θα αρχίσει το χτίσιμο του Ηρακλή της νέας περιόδου.

 Για τις πρώτες του εντυπώσεις ο Σάκης Τσιώλης είπε: «Διέκρινα τη χαρά από τα παιδιά που επέστρεψαν στις προπονήσεις. Φάνηκε ότι δούλεψαν το προηγούμενο διάστημα». Αναφορά έγινε στην πολύ καλή κατάσταση των γηπέδων.

-Σε σχετική  ερώτηση για την ομάδα του Ηρακλή ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 Πέτρος Μαρτσούκος αναφέρθηκε στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνει η διοίκηση του Ηρακλή για να λύσει τα προβλήματα του συλλόγου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.