Έρχεται το iPhone 16- Πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήριά του (vid)

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Η Apple ενθουσίασε τους θαυμαστές της με το όραμά της για το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο ονομάζει «Apple Intelligence», και το οποίο παρουσίασε τον Ιούνιο. 

Τώρα, ήρθε η ώρα για την εταιρεία να αποδείξει ότι λειτουργεί πραγματικά

Έτσι, σύμφωνα με το CNN, η αμερικανική εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει τα iPhone 16, που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν κείμενο και εικόνες, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Apple Event 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 20:00 (ώρα Ελλάδας).

Το κεντρικό σύνθημα του Αpple Event 2024 είναι «It's Glowtime» και η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει πολλά μέχρι στιγμής σχετικά με το τι σημαίνει αυτό.

 Η Apple αντιμετωπίζει τεράστια πίεση ενόψει της εκδήλωσης για να αποδείξει ότι τα νέα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης και άλλες ενημερώσεις του iPhone 16 αξίζουν τον κόπο. 

Η Apple πρέπει, επίσης, να πείσει τους επενδυτές ότι δεν έχει μείνει πίσω στην κούρσα στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς άλλες εταιρείες έχουν ήδη κυκλοφορήσει παρόμοια χαρακτηριστικά με τη νέα τεχνολογία.

Ποια θα είναι η τιμή του

Ένα σημαντικό ερώτημα ενόψει του Apple Event 2024 είναι πώς η Apple θα τιμολογήσει τη σειρά iPhone 16. 

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η τιμή εκκίνησης κατά το λανσάρισμα των νέων iPhone ήταν 799 δολάρια. 

Οι λάτρεις της Apple συζητούν εδώ και χρόνια αν τα μοντέλα iPhone θα πρέπει να είναι φθηνότερα, ενώ οι επενδυτές θα προτιμούσαν το μέγιστο δυνατό κέρδος.

Πολλοί αναλυτές, συμπεριλαμβανομένου του Angelo Zino της CFRA Research, λένε ότι η Apple θα μπορούσε να αυξήσει συγκρατημένα τις τιμές «σε όλους τους τομείς» για τη σειρά των iPhone 16 λόγω των νέων χαρακτηριστικών με την τεχνητή νοημοσύνη και του κόστους που συνεπάγεται για την εταιρεία η παράδοσή τους. 

Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα πρόκειται για μεγάλη αύξηση, επειδή «δεν θέλουν να χάσουν τον ενθουσιασμό των πελατών», όπως τονίζεται.

Με τεχνητή νοημοσύνη

Η εταιρεία έχει ήδη αναφέρει μερικά από τα πράγματα που θα μπορεί να κάνει το Apple Intelligence, το οποίο θα επιτρέπει πιο φυσικές συνομιλίες με τη Siri, θα βοηθάει στη σύνταξη e-mails, θα διευκολύνει την εύρεση συγκεκριμένων στιγμών στα άλμπουμ φωτογραφιών σας και θα ενσωματώνει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών στις απαντήσεις της. 

Το καθήκον της εταιρείας στο Apple Event 2024 θα είναι να δείξει στους χρήστες των iPhone πώς θα μοιάζουν όλα αυτά στην πραγματική ζωή.

Ο νέος επεξεργαστής μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικός για να διασφαλιστεί ότι το iPhone 16 μπορεί να χειριστεί τις αυξημένες ανάγκες επεξεργασίας δεδομένων που θα έρθουν με τα νέα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης χωρίς να διακυβεύεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.