Έρχεται νέο συμβόλαιο για Κωνσταντέλια!

Γιώργος Καστάνης09 Ιουνίου 2024

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν πωλείται, ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε την πρόταση της Σάλτσμπουργκ και προχωρά στο… επόμενο βήμα.

Βάσει της πρακτικής που ακολουθεί ο Σαββίδης σε αυτές τις περιπτώσεις, το πλέον πιθανό είναι να ανακοινωθεί πολύ σύντομα, το νέο συμβόλαιο συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια! Με αυξημένες ετήσιες απολαβές για τον νεαρό.

Με το ήδη υπάρχον, ο νεαρός εισπράττει 550.000 ευρώ ετησίως. Έχει ισχύ έως το 2027. Χωρίς ρήτρα. Με ένα νέο συμβόλαιο, οι απολαβές του, μπορεί ακόμη και να διπλασιαστούν. Δηλαδή να φθάσουν στα επίπεδα του ενός εκατομμυρίου.

Υπενθυμίζεται πως παρά την επίμονη προσπάθεια της διοίκησης της Σάλτσμπουργκ και τις συνεχώς βελτιωμένες προτάσεις που κατέθεσε το τελευταίο διάστημα προς τον ΠΑΟΚ και τον παίκτη, θριάμβευσε η λογική και ο νεαρός άσος δεν πωλείται. Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε χθες ο επίσημος ΠΑΟΚ στην διοίκηση της Αυστριακής ομάδας.

Η οποία, ενήργησε απολύτως νομότυπα, αξίζει να αναφέρουμε, χωρίς ποτέ να παρακάμψει τον Δικέφαλο για το συγκεκριμένο θέμα. Η συζήτηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Κωνσταντέλια αποδείχθηκε καθοριστική. Όπως διέρρευσε χθες το απόγευμα, η κοινή επιθυμία του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και του νεαρού ποδοσφαιριστή, ήταν να συνεχίσουν την συνεργασία τους. Και παράλληλα να στείλουν το μήνυμα στην διοίκηση της Σάλτσμπουργκ, ότι δεν πωλείται ο παίκτης.

Αυτή η είδηση, ήταν η πλέον ευχάριστη, που άκουσαν χθες το βράδυ (λίγο μετά τις 21:00) από το Metropolis 95,5 οι χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες. Και είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν τις πληροφορίες στο Metrosport.gr και σήμερα αναλυτικά στο ρεπορτάζ της Metrosport.

Είναι η είδηση που σκορπά χαμόγελα και δίνει μεγάλο τόνο αισιοδοξίας εν όψει των προκριματικών του Champions League, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός. Και θέλει να προκριθεί στους νέους ομίλους της πρώτης τη τάξει διοργάνωσης, αρκεί βεβαίως να ξεπεράσει το εμπόδιο τριών αντιπάλων του, σε έξι αγώνες. Ο Κωνσταντέλιας μένει Τούμπα.

Δεν πωλείται. Η Σάλτσμπουργκ είχε φθάσει στο σημείο να καταθέσει μία πρόταση που άγγιζε τα 17,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έδινε και ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 18%. Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε. Ο μεγαλομέτοχος, προσμετρώντας και τις τάσεις που επικρατούσαν στην φίλαθλη κοινή γνώμη, αποφάσισε ορθώς να πρυτανεύσει η λογική. Ο Κωνσταντέλιας ξέρει πολύ καλά ότι μπορεί να πετύχει περισσότερα. Σε πρώτη φάση να οδηγήσει την ομάδα στους ομίλους. Και εκεί, να λάμψει το άστο του. Είναι 21 ετών. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.